Küçükçekmece’de Kemal Çebi ile yüzler gülüyor: Hala yapacaklarımız var!

Küçükçekmece’de Kemal Çebi ile yüzler gülüyor: Hala yapacaklarımız var!
Küçükçekmece Belediye Başkanı ve CHP’den 31 mart seçimlerinde yeniden aday olan Kemal Çebi, “Hala yapacaklarımız var diyerek” yola devam mesajı verdi.

CHP Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Kemal Çebi, 31 Mart 2024 Pazar günü düzenlenecek yerel seçimler öncesinde Küçükçekmece’de kapı kapı gezerek vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

"Hala yapacaklarımız var"

Küçükçekmece’nin yıllarca sosyal belediyecilikten mahrum bırakıldığını söyleyen Kemal Çebi, 5 yılda çok yol kat ettiklerini söyledi. Beş yıl boyunca Küçükçekmece’de sosyal belediyecilik yaptığını belirten Çebi, “5 yılda çok yol katettik ancak hala yapacaklarımız var.” diyerek yeni bir beş yıl için seçmenlerden destek beklediğini vurguladı.

gjx-s6lxqaajllt.jpeg

Esnafla iftar yaptı

Geçtiğimiz gün seçim gezileri kapsamında esnaf odaları ile bir araya gelerek iftar yapan Kemal Çebi, “Hemşehrilerimin yoğun katılımıyla gerçekleşen akşamda, Küçükçekmecemizin gelişimini ve geleceğini konuştuk. Komşularımın gösterdiği ilgi için teşekkür ederim. Birlikte daha nice hayırlı Ramazanlar diliyorum.” diye konuştu.

gjs3-97xkaaeu88.jpeg

Mahalle iftarında çocuklardan Çebi'ye yoğun ilgi

Öte yandan Kemal Çebi, Kanarya Mahallesi’nde düzenlenen iftar programında hemşehrileri ile bir araya gelerek orucunu açtı. “Kanarya Mahallemizde düzenlediğimiz iftar programında komşularımızla bir araya gelerek orucumuzu açtık. Ramazan ayının bereketini, huzurunu ve maneviyatını birlikte paylaştık. Bu mübarek ayda yaptığımız ibadetlerin ve tuttuğumuz oruçların kabul olmasını dilerim.” diyerek vatandaşları selamlayan Çebi, iftar programında çocukların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

gjs3-9-xyaabat4.jpeg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.