Melisa Döngel'in velayet mücadelesi! Oyuncuya destek mesajları yağdı

Melisa Döngel'in velayet mücadelesi! Oyuncuya destek mesajları yağdı
‘Bizim Hikâye’, ‘Sen Çal Kapımı’, ‘Elif’ gibi popüler dizilerde rol alan Melisa Döngel’in babası tarafından istismar edildiği ortaya çıktı.

‘Bizim Hikâye’, ‘Sen Çal Kapımı’, ‘Elif’ gibi popüler dizilerde rol alan Melisa Döngel’in babası tarafından istismar edildiği ortaya çıktı. Yaşanan bu olayı atlatabilmek için birkaç yıl önce psikolojik tedavi gören oyuncu, şimdi de kardeşinin velayeti için cezaevindeki babasıyla mahkemelik oldu.

Antalya’da iki çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan anne ve üvey babanın adli kontrolle serbest bırakılmasının ardından ünlü isimler sosyal medyada “Elmalı davası” etiketiyle büyük tepki gösterdi. Oyuncu Hafsanur Sancaktutan dedesi tarafından, Seray Kaya ise arkadaşının babası tarafından istismara uğradığını itiraf edip sessiz kalınmaması gerektiğini söyledi. İki oyuncunun ardından yeni bir bilgi de Melisa Döngel cephesinden geldi. “Bizim Hikâye”, “Sen Çal Kapımı” gibi sevilen dizilerde oynayan, şimdilerde “Aşk Mantık İntikam” dizisiyle ekrana gelen oyuncunun öz babası tarafından cinsel istismara uğradığı ortaya çıktı.

Dava ile başı dertte

Birkaç yıl önce yaşanan olayın izlerini silmeye çalışan Melisa Döngel’in şu sıralar cezaevinde yatan babasının kendisine açtığı dava ile başı dertte. Oyuncu, kendi yaşadıklarını yaşamaması için 17 yaşındaki kız kardeşinin velayetini almak istedi. Öz baba, Melisa Döngel’in “kötü bir hayatı olduğu” gerekçesiyle 17 yaşındaki küçük kızının da velayetinin kendisine verilmesi; kendisi cezaevinde olduğu için Rusya’da bulunan ayrıldığı eşinin yanına gönderilmesi ya da devlet koruması altına alınmasını talep etti. Döngel’in Rusya’da yaşayan annesinin de “Bakamıyorum” diyerek kızını Döngel’in yanına gönderdiği ortaya çıktı.

Twitterda #YalnızDeğilsinMelisaDöngel başlığı ile hem sanat camiasından hem de sosyal çevreden Döngel'e birçok destek mesajı geldi. İşte mesajlardan bazıları...

CHP Kadın Kolları; Babası tarafından istismar edilen Melisa Döngel, kardeşinin velayeti için mücadele ediyor. Yalnız değilsin, biz varız. 

Oyuncu Neslihan Yeldan; Gülüşün solmasın!

Defne Samyeli; Hayata duyduğumuz güveni önce anne-babadan alıyoruz. Ya da alamıyoruz:(( Böyle bir travmadan silkelenip hayata sarılan, küçük kız kardeşine hem anne hem baba olmak için çalışan gücünü, artan başarılarını alkışlayacağımız günleri heyecanla bekliyorum.

Kerem Bürsin; Canım Melisa'm hep yanınadayım, senin için hep buradayım.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.