Muhtar dediğin böyle olur

Muhtar dediğin böyle olur
Esenyurt'ta Yenikent Mahallesi Muhtarı Önder Ay ve Sultaniye Mahallesi Muhtarı Huriye Ay, Ramazan Bayramı'nda mahalledeki çocuklara giyecek yardımında bulundu. Aynı zamanda karı koca olan ikilinin bu hareketi mahalle halkından, “Muhtar dediğin böyle olur” şeklinde övgü aldı

Ramazan Bayramı dolayısıyla birçok kesim gibi muhtarlar da iyilik dağıtmayı ihmal etmedi. Esenyurt Yenikent Mahalelsi Muhtarı Önder Ay ve eşi Sultaniye Mahallesi Muhtarı Huriye Ay, Kanatsız Melekler Platformu'yla birlikte mahallelerindeki 400 çocuğa giyecek yardımında bulundu ve çikolata dağıttı. Kendilerine Kanatsız Melekler Platformu'ndan; Sultan Ağca, Mustafa Şahin ve Beren Kara'nın da destek verdiğini ifade eden Önder Ay, “Bayram vakti çocukların yüzündeki gülümsemeyi görmek bizim için en büyük mutluluk kaynağı oldu. Onların neşesi bizlere de büyük bir neşe bahşetti. Bu anlamda yaptığımız iş için bir hayli gururluyuz” şeklinde konuştu.

Herkese örnek oldular
Konuya ilişkin sosyal medya hesabından yorumlarda bulunan mahalle sakinlerinde Muhtar Ay çiftini tebrik ederek, “Gerçekten muhtar dediğin böyle olur. Sadece evrak, ikametgah hizmeti değil mahallesindeki çocukların yüzünü de güldürür” yorumlarında bulundu. Gelen yorumlara istinaden Damga'ya konuşan Muhtar Ay ise “Mahalle halkımızın desteği ve bizim yanımızda oluşu da bizim için ayrı bir güç. Her zaman böyle birlik ve beraberlik içerisinde ilçemizdeki çocuklarımıza, ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmaya devam edeceğiz. Bundan asla vazgeçmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.