Parkta "burası Müslüman Ülke" tartışması

Parkta "burası Müslüman Ülke" tartışması
İstanbul'da parkta oturduğu sırasında bir arkadaşına sarılan bir kadın, başka bir kadın tarafından "burası Müslüman ülke sizi görmek istemiyorum" diyerek saldırdı.

İstanbul Tuzla'da bulunan Doğa Yürüyüş Parkı’nda Cuma günü yaşanan bir olaya göre bankta oturan bir çiftin sarılmasından rahatsız olan bir kadın hem sözlü hem de fiziksel olarak saldırdı.
Cumhuriyet Gazetesi'nin haberine göre; çiftin yanına gelen bir kadın "Burası Müslüman bir ülke, sizi bu şekilde görmek istemiyorum" dedi. Sözlü başlayan tartışma fiziksel saldırıya dönüştü ve saldırıya uğrayan R.S darp raporu alıp saldırgan kadından şikayetçi oldu.

Saldırıya uğrayan genç kadın yaşadıklarını aktardı

Saldırıya uğrayan R.S'nin ifadesine göre; “Erkek arkadaşıma sarıldığım sırada siyah giyimli ve başörtülü bir kadın 'Burası Müslüman bir ülke, bu şekilde görmek istemiyorum sizi' dedi. Yalnızca sarıldığımı söylediğimde de ‘bunun yeri burası değil’ diyerek üzerime yürüdü. ‘Ben sana gösteririm yerini. Zaten küçük bir kızsın, seni döversem elimden kimse alamaz’ dedi. Masaya çıkıp göğsüme ve koluma tekme attı. Çantasından çıkardığı bıçağı göstererek bizi tehdit etti” ifadelerini kullandı. Saldırgan kadını erkek arkadaşının uzaklaştırdığını ve yanında bulunan kardeşinin şok olduğunu anlattı. Kardeşinin şok haliyle annelerini aradığını ve hastaneye gidip darp raporu aldıklarını aktardı.

Darp edilen R.S'nin kardeşi: "Etraftaki insanlar tepkisiz kaldı"

Saldırı sırasında parkın etrafında bulunan inanların tepkisiz kaldığını söyleyen R.S nin kardeşi N.S'nin sözleri ise şöyle; “Ülkede eğitim sisteminin karma olup olmaması gerektiğini tartışan kesimin zihniyetiyle karşı karşıya kaldık. Benim kız kardeşim şanslıydı ufak hasarla atlattı. Bir sonraki saldıracağı kişi bu kadar şanslı olmayabilir.” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Ozan Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.