Sizin hakkınız ödenmez

Sizin hakkınız ödenmez
Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nda konuşan Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, din görevlilerine seslendi. Baltacı, “Bugüne kadar vefa ekiplerinde görev aldınız, yaşlıların, kimsesizlerin dertlerine deva oldunuz. Sizin hakkınız asla ödenmez” dedi

Arnavutköy Belediyesi’nin organizasyonuyla Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlandı.  1-7 Ekim tarihleri arasında belirli temalar ile düzenlen Camiler ve Din Görevlileri Haftası, Arnavutköy Belediyesi’nin organizasyonuyla yemekli törenle kutlandı. Nuri Pakdil Kültür Merkezi Çok Amaçlı Salonda gerçekleştirilen programa Arnavutköy Kaymakam Vekili Dr. M.H. Nail Anlar, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, İlçe Müftüsü Abdulkadir Boşal, imam hatipler, müezzinler ve müftülük personelleri katıldı.


Kimsesizlere derman oldunuz

Programda konuşma yapan Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, din adamlarının haftasını kutladı. Başkan Baltacı: “Toplumun irşadında görev alan siz değerli kardeşlerimin, hatırlanmaya en çok değer insanlar olduğunuzu biliyorum. Yakın zamanda pandemi dolayısıyla oluşturulan filasyon ekiplerinde ve vefa ekiplerinde görev aldınız. Yaşlıların, kimsesizlerin dertlerine derman olmaya gayret ettiniz. Bu vesileyle din görevlisi kardeşlerime teşekkürü bir borç bilirim” dedi. Protokol konuşmalarında sonra Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, din adamlarında hediye takdim etti. Program sonundan ise Başkan Baltacı, din adamları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.


TAYLAN DAŞDÖĞEN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.