Soner Yolal: Ulaşılabilir bir meclis üyesi olacağım!

Soner Yolal: Ulaşılabilir bir meclis üyesi olacağım!
CHP Beylikdüzü Belediye Meclis üyesi aday adayı Soner Yolal, Damga'ya konuştu. Yolal, Ulaşılabilir ve çözüm üreten bir belediye meclis üyesi olacağım” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Beylikdüzü Belediye Meclis üyesi aday adayı Soner Yolal, Damga'ya konuştu. 1964'te doğduğunu söyleyen ve doğumundan bugüne değin daima Beylikdüzü'nde yaşadığını vurgulayan Yolal, “Ben Beylikdüzü'nün evladıyım. Bu kentin sokaklarında, caddelerinde anılarım, hatıralarım var. Burada güldüm, burada ağladım. Burada dostluklar kurdum, ekmeğimi burada kazandım. Benim her şeyim Beylikdüzü. Yıllarca bana hayat bahşeden bu güzel kente ve b güzel kentin insanlarına daha iyi hizmet edebilmek için meclis üyesi olmak istiyorum” diye konuştu.

İmamoğlu'nun yardımcısıydı!

CHP içerisinde 1992 yılından bu yana siyaset yaptığını ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, CHP Beylikdüzü İlçe Başkanlığı yaptığı yıllarda kendisinin yardımcılığı görevini üstlendiğini anlatan Yolal, CHP'nin kendisi için çok kıymetli olduğunu söyledi. Yolal, “CHP benim fikrime, zikrime en çok uyan siyasi partidir. Atatürkçü düşünceme uyduğu için ve ben bir Selanikli torunu olduğum için CHP'de siyaset yapıyorum. CHP'ye 1992'de başvurdum. 92'den beri CHP'deyim. Büyükçekmece'de ilçe delegeliği yaptım. Daha sonra Beylikdüzü'nde Ekrem İmamoğlu başkanımızla birlikte ilçe yönetimindeydik. Ben de o dönem 5 yıl ilçe başkan yardımclığı yaptım. Siyasi çalışmalarımı o günden beri devam ettiriyorum. Biz geçmişte Ekrem İmamoğlu başkanımızla Beylikdüzü'nde çok büyük işler yaptık. Burada seçim kolay kazanılmadı. Hepimiz çok çalıştık. Ekrem İmamoğlu başkanımızda bize çok güzel bir önderlik etti. Nitekim Beylikdüzü'nü kazandık. Akabinde İmamoğlu başkanımız da aynı başarıyı İstanbul'da tekrarlayarak tarih yazdı” dedi.

Vatandaş beni bulabilecek!

Neden meclis üyeliği için yola çıktığını da sorduğumuz Yolal, “Meclis üyeliği için aday adayı oldum çünkü bölgemde eksiklikler görüyorum. Vatandaş, meclis üyesinden cevap bekliyor, sorunlarının çözümünü bekliyor. Ben bunu sağlamak için bu yola çıktım. Şu anda sıkıntısı olan vatandaş bize gelip derdini anlatıyor ama bizde belediyede olmadığımız, yönetimde olmadığımız için bir yerde tıkanıyoruz. O sebeple siyasetin içinde aktif olmayı ve meclis üyesi olmayı hedefledik. Ulaşılabilir bir meclis üyesi olmayı hedefliyorum. Vatandaş dilediği zaman bana ulaşabilecek. Vatandaş kendisinin ulaşabileceği bir meclis üyesi istiyor. Ben de öyle bir meclis üyesi olacağım. Telefon numaramı hiç değiştirmedim, herkesin derdine sıkıntısına çare olmak için bu yola çıktım” dedi.

b08a9771-e52e-44fb-afe6-87e66bb25a19.jpeg

İmamoğlu yine kazanacak

31 Mart yerel seçimlerine ilişkin tahminini de sorduğumuz Yolal, “İstanbul'da yarışın galibi İmamoğlu olacaktır. Zira Murat Kurum'un bakanlık döneminden bugünlere gelen birçok hatası var. Vatandaşın kendisine yoğun bir tepkisi var. Dolayısıyla Ekrem İmamoğlu başkanımızın çok çok öne olduğunu düşünüyorum. Hiç ittifak olmasa bile insanlar sandıkta kendi içinde ittifakını yaparak Ekrem İmamoğlu'nu yeniden seçecektir diye düşünüyorum” dedi.

8afba9e9-cfda-45e2-b684-92e8d8b51f34.jpeg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.