TOKİ Tuzla 16-29 Mart kura çekimi başvuruları kabul edilenlerin isimleri

TOKİ Tuzla 16-29 Mart kura çekimi başvuruları kabul edilenlerin isimleri
Türkiye'nin en önemli konut projelerini gerçekleştiren TOKİ'nin İstanbul'daki evler için de yoğun talep söz konusu. Binlerce kişi hayalini kurduğu dairelere oturmak için başvurularda bulunuyor. O ilçelerden biri de Tuzla. TOKİ Tuzla 16-29 Mart kura çekimi başvuruları kabul edilenlerin isimleri

Cumhuriyet tarihinin en geniş kapsamlı konut projesi olarak her gün yeni kuraların çekildiği TOKİ'de vatandaşlar da kuralar aracılığıyla hayal ettikleri evlere kavuşabilmenin hesabını yapıyor. Öncelikle paraların yatırıldığı çekimlere katılmaya hak kazananlar açıklandı. İstanbul'da dairelerin yapılacağı ilçeler arasında Tuzla da bulunuyor. Sonrasında ise kazananların isimleri araştırılarak öğrenilmek isteniyor. TOKİ Tuzla 16-29 Mart kura çekimi başvuruları kabul edilenlerin isimleri haberimizde yer alıyor.


 

TOKİ İSTANBUL TUZLA KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Toplamda 20 bin 920 hak sahibinin belirleneceği İstanbul Tuzla TOKİ kura çekimi 16-29 Mart 2023 tarihleri arasında yapılacak. Kura çekilişi TOKİ’nin Youtube sayfasından canlı olarak izlenebilecek. Çekilişler 16 Mart 2023 tarihinde saat 10.00’da başlayacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum