Yasak geldi, cezalar kesiliyor ama aldırış etmiyorlar! Yine sahilde yürüyüş ve spor yaptılar

Yasak geldi, cezalar kesiliyor ama aldırış etmiyorlar! Yine sahilde yürüyüş ve spor yaptılar
İçişleri Bakanlığı'nın koronavirüs ile mücadele kapsamında sahillerde spor yapma ve yürüyüş yasağını getirmesine rağmen vatandaşlar alışkanlıklarından vazgeçmilyor. Geçtiğimiz günlerde sahildeki birçok kişiye ceza kesilirken bugün de yine birçok kişi görüntülendi. Sahilde spor yapanlar tanınmamak için yol değiştirdi, kapüşon taktı ve kaçmaya çalıştı.

Dünyayı etkisi altıana alan koronavirüs ile en aktif şekilde mücadele eden ülkelerden biri de Türkiye. İnsanların en kolay temasa geçebileceğia alanlardan sahiller yürüyüş ve spora kapatılmıştı. Evde kalınması ve spor yapılması yönündeki çağrılara halk büyük ölçüde riayet ederken kurallara uymayanlar da vardı. Yürüyüş ve spıora devam ettiler.

Hiçbir şey yokmuş gibi devam ettiler
Bebek, Arnavutköy ve Rumelihisarı Sahillerinde vatandaşların maskelerini takarak yürüyüş yapmaları kameralara yansıdı. Kimi vatandaş karşısında kamerayı görünce yolunu değiştirirken kimiyse hiçbir şey olmamış gibi yollarına devam etti. Arnavutköy Sahilinde ise yürüyüş yapan üç arkadaş karşılarında kamera görünce büyük şaşkınlık yaşadı. Koşmaya başlayan arkadaşlardan biri tanınmamak için kapüşonunu kafasına geçirerek hızlı adımlarla ilerleyerek gözden kayboldu. DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.