İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç bitti? Geniş özet canlı izle

İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç bitti? Geniş özet canlı izle
Süper Lig'de yeni hafta bugün oynanacak İstanbulspor Sivasspor maçı ile sona eriyor. Galatasaray, Trabzonspor ve Beşiktaş'ın kazandığı haftadaki son karşılaşma İstanbul'da oynanacak. İstanbulspor'un konuğu Sivasspor olacak. Yiğidolar İtalya deplasmanı sonrasında döndüğü ligde kazanarak yoluna devam etmek isterken ev sahibi ise rakibini puansız göndermenin planlarını yapıyor. Peki, İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç bitti? Canlı özet izle haberimizde yer alıyor.

Spor Toto Süper Lig'de 24'üncü haftanın son maçı bugün Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu'nda oynanacak. İstanbuslpor'un rakibi Sivasspor olacak. Küme düşme hattında bulunan iki ekibin karşılaşmasından çıkacak sonuç birçok takımı dadoğrudan etkileyeceği için gözler mücadelede elde edilecek skorda olacak. Kendisine güvenen ve kazanacağından emin taraflardan kırmızı beyazlılar İtalya'da aldığı mağlubiyeti unutturmayı hedeflerken ev sahibi ise altın bir 3 puanı hanesine yazdırmayı istiyor. Peki, İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç bitti? Canlı özet izle haberimizde yer alıyor.


 

İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç bitti?

Bugün 18'inci sıradaki İstanbulspor ile 15'inci basamaktaki Sivasspor'un kozlarını paylaşacağı maç 20.00'de başlayacak. İki takımın dönemli gol silahları bulunuyor ve karşılaşma her an gole müsait bir yapıda gibi görünüyor. İstanbulspor - Sivasspor maçı kaç kaç bitti? sorusunun yanıtı 90 dakika bittikten sonra haberimize eklenecektir.


 

İstanbulspor Sivasspor maçı öncesi istatistikler

  • Sivasspor, İstanbulspor'un Süper Lig'de konuk ettiği 57'nci takım olacak. İstanbul ekibinin bu sezon en üst ligde boy gösteren takımlar arasında iç sahada mağlup edemediği dört rakibi bulunuyor: Adana Demirspor (1M), Gaziantep FK (1B), Hatayspor (1M) & Konyaspor (1B 2M).
  • İstanbulspor ile oynadığı iki resmi maçı da kaybetmeyen Sivasspor (1G 1B), tek galibiyetini Aralık 2002'de Türkiye Kupası ikinci turunda deplasmanda aldı (1-0).
  • Evinde oynadığı son dört Süper Lig maçının ikisini kazanan İstanbulspor (1B 1M), daha önceki 19 karşılaşmada aldığı galibiyet sayısını yakaladı (6B 11M).
  • Süper Lig deplasmanlarındaki son iki maçında da üçer gol atan Sivasspor (1G 1B), en üst ligdeki daha uzun tek serisini tekrarlamak için sahaya çıkacak (Mart-Nisan 2021).
  • Bu sezon ilk kez üst üste iki Süper Lig maçını kayıpsız geçen İstanbulspor (1-0 vs Konyaspor & 2-1 vs Alanyaspor), en üst ligde daha uzun bir galibiyet serisini en 2003/04 sezonunun ilk dört haftasında yaşadı.
  • İstanbul takımlarına konuk olduğu son dokuz Süper Lig maçında sırasıyla birer mağlubiyet ve galibiyet alan Sivasspor (4G 5M), son karşılaşmada Fatih Karagümrük'e 4-3 mağlup oldu. Yiğidolar, en son Ekim-Kasım 2021'de üst üste iki İstanbul ziyaretinden puansız döndü.
  • Bu sezon Süper Lig maçlarının ilk 30 dakikalık bölümünde İstanbulspor'dan (12) daha fazla gol yiyen iki takım bulunuyor: Sivasspor (13) & Fatih Karagümrük (13).
  • Bu sezon Süper Lig'de dokuz gol atan Valon Ethemi, 2003/04'ten (11; Pini Balili & Elvir Boliç) bu yana İstanbulspor formasıyla bir sezonda çift haneli gol sayısına ulaşan ilk isim olmayı hedefliyor.
  • Süper Lig'de iki gol attığı ilk maçı geçen hafta Fatih Karagümrük karşısında oynayan Leke James, en üst ligde Djalma'dan (Kasım 2019 vs Ankaragücü) bu yana bir karşılaşmanın duraklama dakikalarında (90+) iki gol kaydeden ilk isim oldu.
  • Süper Lig kariyerindeki 621'inci maça çıkmaya hazırlanan Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, en yüksek sayının sahibi olan Samet Aybaba'nın rekorunu egale edecek. Çalımbay'ın Süper Lig'de mağlup olmadığı takımlar arasında İstanbulspor'dan (3G 4B) daha fazla karşılaştığı tek rakibi Diyarbakırspor (9 maç).


 

İstanbulspor Sivasspor maçı geniş özet izle

Süper Lig'in 24'üncü haftasında oynanacak Giresunspor Fatih Karagümrük karşılaşması sadece iki takım açısından değil diğer kulüpler adına da önem taşıyor. Ayrıca taraftarların yanı sıra futbol ve İddaa severler de sonucun yanı sıra karşılaşmanın nasıl geçtiğini öğrenmek istiyor. İstanbulspor Sivasspor maçı geniş özeti Bein Sports resmi web sitesinden izlenebilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.