Alexander Sörloth'un sevgilisi Lena Selnes kimdir kaç yaşında ve nereli? Instagram fotoğrafları

Alexander Sörloth'un sevgilisi Lena Selnes kimdir kaç yaşında ve nereli? Instagram fotoğrafları
Trabzonspor'un Norveçli santraforu Alexander Sörloth'un sevgilisi Lena Selnes Süper Lig'in yeni yengesi oldu. Genç kadının Instagram'daki fotoğraflarına beğeni yağmaya başladı. Peki Alexander Sörloth'un sevgilisi Lena Selnes kimdir kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

Karadeniz temsilcisinin Crystal Palace'tan kadrosuna katmak üzere anlaştığı Alexander Sörloth kadar sevilisi Lena Selnes de günün en çok konuşulan isimlerinden biri olmayı başardı. Genç kadın fit vücudu ve güzelliği ile dikkat çekerken bordo mavili taraftarlar da şimdiden "Yenge" mesajları gönderip, Norveçli futbolcunun eşine destek verdi. Lena Selnes kimdir? sorusunun detaylarını vereceğimiz haberimizde tüm detayları bulabilirsiniz.

Lena Selnes kimdir?
Trondheim'de doğan Lena Selnes 28 Şubat'ta dünyaya geldi. Sortland VGS okulundan mezun oldu. Trondhim'de yaşıyor. Fitness bağımlısı. Attığı cesur pozlarla adından söz ettiriyor. Hayatının pek çok anından kareler yayınlayan Selnes'i binlerce kişi takip ediyor. Futbola aşık. Sörloth'un maçlarını kaçırmıyor.

alexander sörloth lena selnes

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.