Aleyna Tilki hem ağladı hem itiraflarda bulundu! Emrah Karaduman ile ayrıldı mı?

Aleyna Tilki hem ağladı hem itiraflarda bulundu! Emrah Karaduman ile ayrıldı mı?
Dipsiz Kuyum ile listeleri sallayan Aleyna Tilki özel hayatıyla bir kez daha gündeme geldi. Sevgilisi aranjör Emrah Karaduman'ı etiketleyen genç şarkıcı 'Bir daha can yakma. Gün gelir barışırız konuşuruz ama bu zehiri atma zorunluluğum vardı' mesajını paylaştı. Emrah Karaduman ile Aleyna Tilki ayrıldı mı? İşte detaylar...

Sosyal medyayı en aktif kullanan ünlüler arasında yer alan Aleyna Tilki son paylaşımlarıyla hayranlarını üzdü. Müzik kariyerini birlikte şekillendirdiği sevgilisi Emrah Karaduman'a Twitter'dan sert sözlerle yüklenen genç şarkıcı ardından bu paylaşımları Instagram'a da taşıdı.
 

Hem ağladı hem söyledi


Genç şarkıcı bir videoda ağlarken söylediği ifadelerle dikkat çekti. 'Bugüne kadar halk ne istediyse onu yaptım' diyen Aleyna Tilki sevgilisi için de; 'Kalbim neye izin verdiyse onu yaptım. Bugünden sonra sadece kendim için bir şey yapmaya karar verdim' ifadelerini kullandı.

aleyna tilki emrah karaduman

Emrah Karaduman ve Aleyna Tilki ayrıldı mı?


Öte yandan Aleyna Tilki, Emrah Karaduman'ı sosyal medyadan sildi. Aleyna Tilki'nin Emrah Karaduman'ı silmesi kafaları karıştırdı. Aleyna Tilki, Twitter hesabından Emrah Karaduman’ı etiketleyerek “Bir daha da can yakma” yazdı. Aleyna Tilki'nin tweet'leri şöyle:

aleyna tilki

"Kalp kırmayın artık.

Ben merkezli düşünce ve çıkar tabanlı ilişkilere dikkat edin. Zira can yakıyor... Ben yaşadım oradan biliyorum. Aslolan önemsediğiniz kadar önemsenmek, değer verdiğiniz kadar değer görmek olmalı.

Ayıplıyorum. Çok vefalı büyümemden mi,farklı bir vicdanla büyümekten mi,bana emek verenlere inanılmaz vefa hissetmekten mi garipsiyorum bunları bilmiyorum.Belki de ben fazla düşünceliyimdir,sorun bendedir. Buyüzden Ayıplıyorum sadece... Başka bişey yapmıyorum. Kibarca,içten içe..

Kibarca kırılıyor kalbim... Sessizce kırıldı hep. Bana bile haber vermedi... O derece vefalı....

yıldız tilbe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.