Ayberk Aşalı 22 Şubat'ta "Her Ev Bir Sahne" konserinde

Ayberk Aşalı 22 Şubat'ta "Her Ev Bir Sahne" konserinde
Rock müziğin yetenekli isimlerinden Ayberk Aşalı, yaptığı son çalışma Zor Günler ile müzik piyasasında güçlü bir etki yaratmaya devam ediyor.

Başarılı müzisyen yeni teklisinin 1. Ayında online lansman konseri ile sevenleriyle buluşuyor. Milyon Yapım tarafından düzenlenen "Her Ev Bir Sahne" etkinliğiyle 240 müzisyenin 1 hafta boyunca vereceği etkinlikte yer alan Aşalı, 22 Şubat saat 12:00 'da Sosyo uygulaması üzerinden sevenlerine konser salonundan yeni şarkılarını tanıtmaya hazırlanıyor!

Ayberk Aşalı kimdir? 

7 Ekim 1996’da Ankara’da doğdu. Küçük yaşlarda müziğe ilgisini keşfeden sanatçının bu ilgisi lise ve üniversite yollarında da devam etti. Lisede kurduğu grubuyla profesyonel sahne hayatı başlayan Ayberk Aşalı, halen çeşitli şehir ve mekanlarda performanslarına devam etmektedir. Bugüne kadar birçok üniversite festivali, belediye konseri, bar konseri ve sosyal sorumluluk projelerinde yer almıştır.2018’in ikinci döneminde albüm çalışmalarına başlayan Ayberk Aşalı, üçü kendine ait, biri de Sezen Aksuya ait olan dört parçalık bir EP çalışmasına başlamış ve 2019’da tamamlamıştır. Albümün aranjörlüğünü Göktuğ Şenkal yürütmüştür. Kayıtları İstanbul Moda101 stüdyosunda gerçekleşen EP’ye ismini de veren Büklüm Büklüm adlı parça kliplenen ilk parça olmuştur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.