Banu Parlak Belalım şarkısıyla başına dert aldı!

Banu Parlak Belalım şarkısıyla başına dert aldı!
Şarkıcı Emrah, şarkısını seslendiren Banu Parlak'a videosunu kaldırttı. Parlak da sosyal medyadan yaptığı açıklamada; "Büyüğümüz, söz söyleyemiyoruz" dedi.

Ünlü isimlerin şarkılarını seslendirerek adını duyuran Banu Parlak daha önce Yarim şarkısını seslendirdiği Yarim'in ardından Belalım için kamera karşısına geçti ancak bu kez olay farklı bir seyir gösterdi. Emrah, videosunu yayınlayan Parlak'a videosunu kaldırttı.  Belalım Benim şarkısını ilk okuyan Emrah, bu girişimi sonrasında bir de açıklamada bulundu. ‘Eser’ kelimesinin anlamını ve telif hakları konusundaki detayları paylaştı ardından da bir video çekerek Banu Parlak’a ve müzik piyasasına giren yeni isimlere göndermede bulundu.

“AKIL VERMEM, NASİHAT VERMEM”
Banu Parlak’ın açıklamalarından sonra sosyal medya hesabının video paylaşan Emrah, “Sosyal medyayı çok çok aktif kullanan biri değilim ve sosyal medyadan kimseye akıl vermem. Nasihat vermem. Müziğe gönül vermiş genç arkadaşlar, sizlere tavsiyem şu; eser üretin. Eserleriniz olsun, göreceksiniz çok daha kalıcı olacaksınız ve daha daha başarılı olacaksınız. O eseri ürettikten sonra bir eserin ne kadar değerli olduğunu, ne kadar önemli olduğunu çok çok daha iyi anlayacaksınız.” dedi.


banu parlak

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.