Banu Parlak eski kocası için takipçisine patladı: Onunla yatarsan...

Banu Parlak eski kocası için takipçisine patladı: Onunla yatarsan...
Sosyal medyada kazandığı şöhretin ardından Narin Yarim isimli şarkısına klip çeken güzel şarkıcı Banu Parlak, aktif olarak kullandığı Instagram hesabından bir takipçisine adeta patladı.

Sosyal medyanın hayatımıza sunduğu fenomenlerden biri olmayı başaran Banu Parlak'ın müzik kariyeri Narin Yarim şarkısıyla sürmüştü. Gündemde bu şarkıyla tanınan ve adından söz ettirmeye devam eden Parlak, sosyal medyadada paylaştığı son yayınla herkesi şoke etti.

Binlerce takipçisinin bulunduğu Instagram hesabının hikaye kısmından yazdığı bir mesajla takipçisine seslenen Banu Parlak; 'Bana abla deyip, hala beni takip edip, boşandığım dakika eski kocamla yatarsan engellerler adamı! İğrençsiniz, benden uzak durun yeter artık sustukça yeter! Hukuki yollara başvuracağım artık' dedi.

banu parlak
 


BANU PARLAK KİMDİR?

1987 yılında dünyaya gelen Banu Parlak aslen Kastamonuludur. Sesi ve güzelliği ile dikkat çeken Banu Parlak, güçlü sesiyle de sosyal medya kullanıcılarının ilgi odağı oldu. Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformu Instagram'da 1 milyonun üstünde takipçisi olan Banu Parlak son olarak çıkardığı Narin Yarim şarkısı ile hayran kitlesini genişletti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.