Bayern Münih maçında sessiz kaldılar

Bayern Münih maçında sessiz kaldılar
Ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden Beşiktaş'ın Bayern Münih'e 5-0 yenilmesi herkesi üzdü. Taraftarlıklarıyla ön plana çıkan ve sevgilerini her platformda gösteren siyah beyazlı ünlülerin bazılarının ne maç öncesi ne de sonrasında Instagram paylaşımında bulunmaması dikkat çekti.

Almanya Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih ile son 16 turunda karşılaşan Beşiktaş, Allianz Arena'dan farklı mağlup olarak ayrıldı. Siyah beyazlılar 10 kişi kaldığı mücadelede rakibine diş geçiremedi ve ayakta kalmayı başaramadı. İstanbul'da oynanacak mücadele şu an için formalite gibi görünüyor ve Kara Kartal'ın şansı artık mucizelere kaldı. İkinci maçta en az 6 farkla galip gelmesi gereken Beşiktaş için sevindirici tek nokta yapılan tanıtımlar oldu.

Beşiktaş sahada mücadele verirken takıma bağlılıkları bilinen magazin dünyasındaki pek çok ismin paylaşımları merak ediliyordu. Ece Erken, Zafer Algöz, Hakan Altun, Elçin Sangu ve Hazal Kaya gibi ünlüler ne maç öncesinde ne de sonrasında herhangi bir kare paylaşmadı. Bu tarihi karşılaşmada sessiz kalmaları hayranlarını da üzdü.

Sadece izdivaç programlarının kraliçesi olarak bilinen Esra Erol ile birlikte oyuncu Itır Esen'in karşılaşma öncesi paylaşımları hatırlarda kaldı.

Esra Erol'un paylaşımı

bayern münih beşiktaş esra erol

Itır Esen'in paylaşımı

bayern münih beşiktaş ıtır esen

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.