Bergüzar Korel seçim sonrası deprem bölgesi için yapılan yorumlara tepki gösterdi

Bergüzar Korel seçim sonrası deprem bölgesi için yapılan yorumlara tepki gösterdi
Sanatçı Bergüzar Korel seçimin bitmesinin ardından deprem bölgesinde yaşayan seçmenlerin oy tercihleri hakkında yapılan yorumlara tepki gösterdi.

Necdet Oktay Apaydın- 14 Mayıs’ta gerçekleşen Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nin ardından deprem bölgesindeki seçmenlerin oy tercihleri sosyal medyada bazı kullanıcılar tarafından oldukça eleştirdi. Bergüzar Korel'de deprem bölgesinde yardım eden isimler arasındaydı.

Depremzedeler için mücadele eden sanatçı Bergüzar Korel de yapılan yorumlara tepki gösterdi. Bergüzar Korel'in bu paylaşımından sonra pek çok sanatçı ve vatandaş da Korel'e destek verdi.


“Seçim sonuçlarını hakkında yazılanlar tam da eleştirilen zihniyetin kendisi” dedi.

Oyuncu Instagram hesabından yaptığı paylaşımda “Deprem bölgelerinden gelen sonuçlar hakkında yazılanlar tam da eleştirilen zihniyetin ta kendisi. Bu yazılanları her şeyini kaybetmiş insanlar okuyor. İnsanlar öldü! Hayatta kalmaya çalışan bir sürü insan tüm bu yazılanları okuduğunda ne hissediyor? Yapılan yardımların ve dayanışmanın hesabını soracak, böbürlenecek insanlar değiliz biz. Sevgiyi, umudu, bir olmanın, birlikte olmanın hayaliyle sadece iyiliği yanında olanlarız. Lütfen…” ifadelerini kullandı.

berguzar-korel.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.