Billur Kalkavan'ın mezarını gören sevenleri çiçeklerle donattı

Billur Kalkavan'ın mezarını gören sevenleri çiçeklerle donattı
Dün sosyal medyaya geçen yıl akciğer kanseri dolayısıyla hayatını kaybeden oyuncu Billur Kalkavan'ın mezar taşının kırıldığını ve mezarlının bakımsız kalması tepki görmüştü. Bugün Kalkavan'ın sevenleri mezarını ziyaret etti ve çiçeklerle donattı.

Billur Kalkavan, geçen yıl akciğer kanseri tedavisi gördüğü hastanede 59 yaşında hayatını kaybetmişti. Sevgilisi Buğra Bahadırlı geçen yıl Kalkavan'ın vefatından üzgün olduğunu belirtmiş ve kendisini çok seveceğini ve unutmayacağını açıklamıştı.

billur-kalkavan-dayx-cover.webp

15 Ekim 2022 tarihinde hayatını kaybeden Billur Kalkavan'ın, dün sosyal medyaya düşen kırık mezar taşı ve mezarının bakımsızlığı büyük tepkiye yol açmıştı. Sevgilisi Buğra Bahadırlı geçen yıl kaybettiği Kalkavan için geçtiğimiz ay Nişantaşı'nda muhabirlerin sorularını yanıtlamış ve "Vefatı bir yıla yaklaşıyor. Halen onu çok seviyorum. Benimle birlikte yaşıyor. Özlemim çok artıyor. Evin her yerinde o var" sözlerini söylemişti. Kırık mezar taşı dolayısıyla sevgilisi olan Bahadırlı'ya da tepkiler gösterilmişti.

Billur Kalkavan'ın kırık mezar taşı sosyal medyada gündem oldu

Billur Kalkavan'ın yaklaşık 1 yıl önce vefat etmesinin ardından bir takım kişi ya da kişiler tarafından zarar verilmiş kırık mezar taşı sosyal medyada gündem olmuştu. O mezar taşını görenler ise duruma el attı ve bakımını üstlendi.

billurkalkavan2-2107202341c3a482.webp

Kalkavan'ın mezarı çiçeklerle donatıldı

Billur Kalkavan'ın kırık mezar taşını gören sevenleri bu duruma kayıtsız kalamadı. Bugün birçok seveni tarafından Kalkavan'ın mezar taşı onarıldı ve mezarı çiçeklerle donatılarak yürekleri burkan o görüntüden kurtarıldı.

640xauto.webp

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.