Bir Litre Gözyaşı dizisi Miray Daner kimdir?

Bir Litre Gözyaşı dizisi Miray Daner kimdir?
Bir Litre Gözyaşı dizisiyle ekranlara gelen Miray Daner hakkındaki bilgiler araştırılıyor. Güzel oyuncu ile ilgili pek çok arama gerçekleştirdi. Peki Miray Daner kimdir, kaç yaşındadır ve hangi dizilerde oynamıştır? İşte detaylar...

Türkiye'nin uzun süredir güzelliği ile konuştuğu oyuncu Miray Daner yeni bir projede yer alıyor. Bir Litre Gözyaşı dizisiyle Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşan güzel oyuncunun canlandırdığı karakter de can alıcı bir öyküye sahip. Küçük yaşına rağmen pek çok dizi ve filmde oynayan Miray Daner kimdir ve nerelidir? Detaylar haberimizde.

Mendillerin yetişmediği Bir Litre Gözyaşı isimli dizide  beyincik dejenerasyonu hastalığı yüzünden, genç yaşta hayatı cehenneme dönen Cihan Yürekli karakterine hayat veren Miray Daner hakkında çok sayıda arama motoru sorgusu gerçekleştiriliyor. Miray Daner kimdir? sorusu günün en çok konuşulan konularından biri olmayı başardı. Miray Daner'in boyu, kilosu ve kariyeri burada.
 

MİRAY DANER KİMDİR?


15 Ocak 1999 İstanbul doğumlu olan Miray Daner, Güzel sanatlar lisesi müzik bölümünde okudu. Küçük yaşlardan itibaren dizilerde rol almaya başlayan başarılı oyuncu, ilk başrol deneyimini Disney Channel Türkiye’de yayınlanan Zil Çalınca dizisinde yaşamıştır. Ardından 2007 yılında Bez Bebek dizisinde rol almıştır. 2009-2011 yılları arasında “Papatyam” adlı dizide 121 bölüm Metin Akpınar’ın torunu “Gonca”yı canlandırmıştır. 2015'te Medcezir dizisindeki şımarık Beren Beylice karakteri ile tanındı. Miray Daner, son olarak Kanal D ekranlarında iki sezon boyunca ekranlara gelen, Bergüzar Korel ve Halit Ergenç’in baş rollerini paylaştığı Vatanım Sensin isimli dizide de Cevdet ve Azize'nin memleket sevdalısı kızı Hilal karakterini canlandırmıştı. Şu sıralar Kanal D ekranlarında yayınlanan Bir Litre Gözyaşı dizisinde Cihan Yürekli karakterini canlandıran Miray Daner, 1.64 metre boyunda, 55 kilo ve Oğlak burcudur.

miray daner kimdir

Miray Daner’in rol aldığı diziler ve filmler:


2018- Bir Litre Gözyaşı-(Cihan) (TV Dizisi)
2017 – Hürkuş: Göklerdeki Kahraman (Sinema Filmi)
2016 – 2017 – Vatanım Sensin (Hilal) (TV Dizisi)
2013 – 2014 – Medcezir (Beren Beylice) (TV Dizisi)
2012 – 2013 – Merhaba Hayat (Dünya) (TV Dizisi)
2012 – Zil Çalınca Avı (Miray) (TV Dizisi)
2012 – Zil Çalınca (Duygu) (TV Dizisi)
2012 – Arkadaşım Max (Melda) (Sinema Filmi)
2010 – Çınar Ağacı (Peln) (Sinema Filmi)
2010 – 1 Kadın 1 Erkek (Zeynep'in çocukluğu) (TV Dizisi)
2010 – Dersimiz Atatürk (Sabiha Gökçen'in çocukluğu) (Sinema Filmi)
2009 – 2011 – Papatyam (Gonca) (TV Dizisi)
2007 – Bez Bebek (Doll Nergis) (TV Dizisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.