Bülent Ersoy'dan Lerzan Mutlu'ya şok sözler: Bilgimle gömerim

Bülent Ersoy'dan Lerzan Mutlu'ya şok sözler: Bilgimle gömerim
Uzun süredir mahkeme koridorlarında birbirlerine karşı hukuk savaşı veren Bülent Ersoy ile Lerzan Mutlu bir kez daha karşı karşıya geldi. Bir mekanda sahne alan Diva, Mutlu hakkında sert ve ağır sözler sarfederken kullandığı ifadeler dikkat çekti. İşte detaylar...

Arabesk/fantazi müziğin önemli isimlerinden Bülent Ersoy Lerzan Mutlu ile olan savaşını körükleyecek sözler söyledi. Diva lakaplı ünlü sanatçı meslektaşı hakkında sert ifadeler kullandı.

Mutlu’yu sanatçı olarak görmediğini ifade eden Diva, “Mekânın içine bakın, tıklım tıklım. O kadın burada bırak sahneye çıkmayı kapısından giremez. Bugüne kadar ne okumuş, bundan sonra ne okuyacak. Hangi şarkıyı meşhur etmiş?” dedi.

bülent ersoy

Konuşurken sesi titreyen Ersoy, “Zaten golü yemiş bir eleman” deyip ekledi: “O geçenlerde benim masama gelip çantamla fotoğraf çektirmişti. Uyarılarıma rağmen silmedi. İstediğin kadar kıvır fark etmez. Böyle insanlar benim muhatabım bile olamaz. Çünkü ben sesimle döver bilgimle gömerim.”

Lerzan Mutlu geçen hafta, “Meraktan elime aldığım çantanın dava dosyasına girmesine inanamadım. Demek ki yaşça büyükler ne kötülük yapmış olursa olsun selam vermemek lazımmış” demişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.