Bülent Ersoy’u dinlemenin bedeli dudak uçuklattı

Bülent Ersoy’u dinlemenin bedeli dudak uçuklattı
İzmir’de sahne alan Diva Bülent Ersoy’u locadan izlemenin maliyeti açıklandı.

Cansev Temuçin - Türk Sanat Müziği'nin yaşayan efsanesi Diva Bülent Ersoy, Urla Sahne’de sahne aldı. Bülent Ersoy İzmir Urla Sahne’de verdiği konserinde yıktı geçti. İkonik tarzı ve eşsiz sahne performansı ile büyüledi. Bülent Ersoy’u locadan izlemenin maliyeti ise dudak uçuklattı

Haftalar önce tükendi

Diva Bülent Ersoy ‘un haftalar öncesinden sold out olan zınga zınk dolu olan Urla Sahne sahnesine yer bulamayan hayranları için mekânın oturma kapasitesi %25 artırıldı, gecenin rezervasyonları günler öncesinden doldu. İzdihamın yaşandığı konserde, Diva Bülent Ersoy kendisini telefonlarıyla çekmek için yarışan binlerce hayranının büyük Diva tezahüratlarıyla sahneye çıktı.

Üç kere bis yaptı

Finalde sevenlerinin isteğini kırmayan Diva üç kere bis yaptı. Hayranlarının çatal, bıçaklarla masa ve tabaklara vurarak bis isteğine tepkisiz kalmayan, hayranlarını kırmayan Diva 3 kez bis yaparak rekor kırdı.

Localara rekor fiyat

Urla Sahne’nin sahibi locaların 45.000 TL gibi rekor fiyatlara satıldığını kısa sürede biten localardan Diva’yı izlemek isteyen hayranlarının 100.000 TL teklif ettiği söyledi. Açıldığı günden beri en büyük ciroyu yaptığı belirten mekanın sahibi mekânın milyonluk cirosu için Diva Bülent Ersoy’a Teşekkür etti.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.