Çağatay Ulusoy hangi ünlü güzelle aşk yaşıyor?

Çağatay Ulusoy hangi ünlü güzelle aşk yaşıyor?
Uzun süredir birlikte olduğu Duygu Sarışın’dan ayrılan yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy gönlünü ünlü bir isme kaptırdı.

Fatma Müge Yücetürk - Magazin dünyası yeni bir aşk bombasını konuşuyor! Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy’un bir aydır beraber olduğu ünlü güzel kim?

Çağatay Ulusoy, 6 senedir kendisi gibi oyuncu olan Duygu Sarışın ile birlikteydi. İlişkilerinin bir dargın bir barışık sürdüren çiftin ilişkisi geçtiğimiz aylarda tamamen bitmişti. Bunun üzerine bir süredir ismi kimseyle anılmayan Çağatay Ulusoy, yeni aşkı ile yeniden gündemde. 

32 yaşındaki ünlü aktörün, 46 yaşındaki manken ve oyuncu Ece Sükan ile bir aydır birlikte olduğu iddia ediliyor. Sabah’ın haberine göre, bir mekanda sabahın ilk ışıklarına kadar samimi bir şekilde eğlenirken görülen ikilinin ilişkilerinin tam olarak ne zaman başladığı bilinmiyor. Ece Sükan, üç yıl evli kaldığı Ümit Benan’dan 2017 yılında boşanmıştı.

İkilinin Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer aldığı ve büyük bir merakla beklenen “Terzi” dizisinin setinde tanıştıktan sonra ilişkilerinin ilerlediği tahmin ediliyor. Ulusoy ve Sükan’ın birlikte rol aldığı Terzi dizisi 2 Mayıs tarihinde izleyici ile buluşacak.

Çağatay Ulusoy kimdir?

23 Eylül 1990 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Çağatay Ulusoy, 2010 yılında Best Model of Turkey birincisi olarak adını duyurdu. İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Sulama Sistemleri [4] Bölümünde lisans eğitimini tamamlayan Ulusoy, Ayla Algan'dan oyunculuk dersleri aldı. 2011 yılında Show TV'de yayınlanan Adını Feriha Koydum dizisindeki Emir Sarrafoğlu karakteri ile üne kavuştu. 2011 yılında Anadolu Kartalları filminde rol alarak sinema kariyerine adım attı. ''Adını Feriha Koydum: Emir'in Yolu'' adıyla sezona başlayıp ''Emir'in Yolu'' adıyla yayın hayatına devam eden dizide 13 bölüm rol aldı. 2013-2015 yılları arasında Star TV'de yayınlanan Medcezir dizisinde başrol oynayan Ulusoy, 77 bölüm süren dizide Yaman Koper karakterine hayat verdi. 2015 yılında Leyla Lydia Tuğutlu ile başrolünü paylaştığı Delibal filmde rol aldı. 2016-2017 yılları arasında Show TV'de yayınlanan, Ay Yapım prodüksiyonu İçerde dizisinde 39 bölüm boyunca Sarp Yılmaz karakterini canlandırdı. 2018-2020 yılları arasında ise dijital platform Netflix'te yayınlanan ve 4 sezon süren 32 bölümlük Hakan: Muhafız’da başrol oynadı. Dizi Netflix’te yayınlanan ilk Türk dizisi olarak kayıtlara geçti. 2021 yılında BluTV yapımı olan Yeşilçam dizisinde Semih Ateş karakterine hayat verdil. Aynı yıl Netflix'te yayınlanan Kağıttan Hayatlar isimli filmde başrol oynadı. Çağatay Ulusoy son olarak yine Netflix'te yayınlanacak Terzi dizisinde Peyami karakterini canlandırıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.