Çağla Şıkel evleniyor mu? Sevgilisinin ağzını kapattı!

Çağla Şıkel evleniyor mu? Sevgilisinin ağzını kapattı!
Ünlü manken ve sunucu Çağla Şıkel’in aşkı evliliğe doğru mu ilerliyor. Güzel yıldızın sevgilisi Nail Gönenli’den mesaj geldi!

Fatma Müge Yücetürk - Emre Altuğ ile evliliği bittikten sonra ilk kez bir erkek arkadaşı ile kameralara görüntü veren Çağla Şıkel evlilik yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Bir süredir tanınan avukat Nail Gönenli ile birlikte olan ve ilişkisinin gizlemeyen Şıkel’in geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama kafaları karıştırdı. Bir mekan çıkışında magazin basınına yakalanan çifte, evlilik üzerine sorular yöneltildi. “Evlilik var mı?” sorusunu yanıtlamak istemeyen Çağla Şıkel, sevgilisi Nail Gönenli’nin de ağzını elleriyle kapatarak yanıt vermesini engelledi. Gönenli ise bu hareketin üzerine gazetecilere göz kırpmakla yetindi. 

Çağla Şıkel ile avukat Nail Gönenli yaklaşık üç aydır birlikte. Şıkel son olarak eski eşi şarkıcı ve oyuncu Emre Altuğ ile aralarında bir sözleşme olduğu iddiaları ile gündeme gelmişti. Sözleşmeye göre her iki isim de kameralar önünde sevgilileri ile görüntü vermeyecekti. Ancak Çağla Şıkel bu iddiayı geçtiğimiz günlerde yalanlamıştı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.