Can Yaman kimdir? Oynadığı diziler, filmler, boyu ve kilosu

Can Yaman kimdir? Oynadığı diziler, filmler, boyu ve kilosu
Son dönemin en yakışıklı oyuncularından biri olarak görülen ve ünü Türkiye'yi aşan Can Yaman'ın hayatı merak konusu oldu. Yaptığı açıklamalarla da skandallara imza atan ünlü oyuncuya dair pek çok araştırma gerçekleştiriliyor. Peki Can Yaman kimdir? Oynadığı diziler, filmler hangisi? Boyu ve kilosu kaçtır? İşte detaylar...

Oyunculuğunun yanısıra yakışıklılığı ile de her yaştan hayranı bulunan Can Yaman adını artık dünyaya duyurdu. Ancak dün yaptığı bir açıklama tepkileri de beraberinde getirdi. İspanya'da bir hayranının “Buradan Can Yaman’ın mükemmel, ideal bir insan olduğunu düşünerek gideceğiz, ancak bize Can Yaman’ın bu dünyadan olduğunu kanıtlayacak bir şeyler anlatabilir misin?” sorusuna eliyle stüdyonun arka tarafını göstererek, “Arka odaya geçelim” yanıtı veren Can Yaman günün en çok konuşulan ismi oldu. Ardından da binlerce kişi Can Yaman kimdir? sorusunu sormaya başladı. Detaylar haberimizde.


CAN YAMAN KİMDİR?

Can Yaman, 8 Kasım 1989 tarihinde İstanbul’un Suadiye semtinde dünyaya gelmiştir. Aslen Yugoslav kökenlidir. Ailenin tek çocuğudur. İstanbul Yeditepe Üniversitesi Hukuk Bölümünden mezun olan Can Yaman avukatlık yaparken, hobi olsun diye oyunculuk dersleri almıştır. Can Yaman ilk olarak kamera karşısına 2014 yılında Gönül İşleri dizisi ile geçti. Sinem Kobal ile rol aldığı dizide beğenilen oyuncu Can Yaman bu dizinin final yapması ile yeni projeleri kabul etmeye başladı. 2015 yılında yayınlanan İnadına Aşk dizisinde ilk kez başrol olan Can Yaman televizyon dünyasında dikkat çekmeyi başardı.

can yaman
 

Can Yaman TRT ekranlarında 2016 yılında ekrana gelen Hangimiz Sevmedik dizinde Altan Erkekli, Gül Onat, Cengiz Bozkurt ile birlikte rol aldı. Dizide Tarık karakterini canlandıran Can Yaman sonrasında ise 2017 yılında Dolunay isimli dizide rol aldı. Şimdilerde Star TV ekranlarında yayınlanan Erkenci Kuş dizisinde son derece maceracı bir ruha sahip, şehir hayatınından uzak, doğa ile iç içe olmayı seven sportmen bir genç olan Can Divit karekterine hayat veren Can Yaman 1.83 metre boyunda, 70 kilo ve Akrep burcudur.

can yaman


Can Yaman'ın rol aldığı diziler ve filmler:

2018 – Erkenci Kuş (Can Divit) (TV Dizisi)
2017 – Dolunay (Ferit) (TV Dizisi)
2016 – Hangimiz Sevmedk (Tarık) (TV Dizisi)
2015 – İnadına Aşk (Yalın Aras) (TV Dizisi)
2014 – Gönül İşleri (Bedri) (TV Dizisi)Can Yaman kimdir? Can Yaman kaç yaşında ve nereli?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.