Cansu Dere ve Engin Akyürek birlikte mi! İlk açıklama geldi

Cansu Dere ve Engin Akyürek birlikte mi! İlk açıklama geldi
Haftalardır hakkında Engin Akyürek ile ilişki yaşadığı iddialarıyla gündemden düşmeyen Cansu Dere ilk kez basın karşısına çıktı. 'Aşk yaşıyor musunuz?' sorularına cevap veren güzel oyuncunun yeni dizisinin tanıtımı da izleyicilerle buluştu.

Şahsiyet isimli yeni bir diziye başlayan ve ilk bölümünün yayınlanma arefesinde olan Cansu Dere Engin Akyürek sorularıyla karşı karşıya kaldı. Meslektaşı ile aşk yaşadığı iddia edilen güzel oyuncunun ne cevap vereceği merak ediliyordu.

Yalanladı
Cansu Dere birlikte olduğu iddia edilen Engin Akyürek'i kesin ve kati bir dille reddederken şu ifadeleri kullandı; "Yok Suadiye'de buluşuyoruz. Yok gizli gizli görüşüyoruz. Öyle bir şey yok. Olsa zaten görürdünüz"

cansu engin

Haluk Bilginer ve Müjde Ar ile Şahsiyet dizisinde kamera karşısına geçen Cansu Dere, “Engin Bey’le arkadaş mısınız?” sorusunu ise “Teşekkürler arkadaşlar” diyerek geçiştirdi.

Yeni diziyle geliyor
Merakla beklenen Puhutv'nin yeni dizisi 'Şahsiyet'in ilk tanıtımı yayınlandı. Filmin başrollerinde Cansu Dere ve Haluk Bilginer rol alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.