Cem Yılmaz’dan “karaborsa bilet” açıklaması

Cem Yılmaz’dan “karaborsa bilet” açıklaması
Yeni gösterisinin biletlerinin fahiş fiyattan satıldığı yönündeki haberlere ilişkin Cem Yılmaz’dan dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Cem Yılmaz’ın “CMXXIV” adlı yeni gösterisinin biletlerinin karaborsaya düştüğü ve 50 bin TL’den satıldığı iddia edilmişti. 495 TL ile 4 bin 400 TL arasında değişen stand up gösterisinin biletlerinin kısa sürede tükenmesi üzerine karaborsa satışlarının başladığı ve 50 bin TL’ye bilet satıldığı ortaya çıkmıştı. Usta komedyen bugün iddialara ilişkin ilk kez konuştu.

Kişisel X hesabından bir paylaşım yapan Cem Yılmaz, “Beni germeyin” diyerek konuya açıklık getirdi. 30 yıldır gösteri yaptığını belirten Yılmaz, karaborsa bilet olayının yıllardır devam ettiğini de sözlerine ekledi.

İşte Cem Yılmaz’ın fahiş fiyatlı “karaborsa bilet” haberlerine yönelik yaptığı açıklama:

“Ben yine üzerime düşen uyarıyı yapayım da; Sevgili arkadaşlar istanbul da bir ortalama gösteri bileti ne kadarsa benim ki de o kadar…30 yıl oldu…Yıllardır karaborsa oluyor lütfen almayın yapmayın etmeyin sahte bilet bile olur aman ! desem de bı cocuksu çığlık bi anlam bulmuyor…Bunu denetlemesi yasaklaması yaptırım uygulamasını da eh yapacak ben olmadığıma göre tek çarem kalıyor gösteri yapmamak :)) ha oldu …son kez söylüyorum ben 4 tane gösteri yapmıyorum 100 tane gösteri olacak bu sezonda Biri, kurum gibi ,bilet satan bir site görünümü ile internet üzerinden hiç bir sorumluluk almadan heyyo bilet var 47.800 diyince biri de almayıversen yahu ! allah aşkına yok biletler 50 bin yok biletler 20 bin yok biletler 100 üzerinden beni germeyin Biletler kaç paraysa o kadar yahu …abi önlerden var mı ? Parasıyla ha ! Ona hiç girmiyorum bile”

İlgili Haberler

Kaynak:Hediye Tarakçı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.