Demet Akalın'a bir destek de Serdar Ortaç'tan geldi

Demet Akalın'a bir destek de Serdar Ortaç'tan geldi
Dün evinin su basmış fotoğrafını paylaştığı Instagram'da haciz memurlarına öfkesini milyonlarca takipçisine sunan Demet Akalın'a Serdar Ortaç'tan destek geldi. Ortaç Instagram'dan yayınladığı mesajında; 'Boşver Demet. Buradan bir şey öğrendin. Kimseye güvenmeyeceksin' dedi.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın evinin haciz edilmesi sonrası zor zamanlar geçirmiş ve İstanbul'da etkili olan sağanak yağmur sonrası evini su basmıştı. Akalın bu konu hakkında paylaşım yaparak evini haciz eden memurların hortumları sökmesine tepki göstermişti.

Demet Akalın'ın dünkü isyanına Serdar Ortaç'tan destek mesajı geldi. Ortaç şöyle dedi:

'Evet adalet duygusallık dinlemez, herkese eşittir,ancak Kim yaptıysa,Demet Akalın’a Bu yaşattıklarınıza yazıklar olsun. Boşver demet, bırak hortumları koparsınlar evden,daha iyi bir ev alacaksın ilerde.

Buradan bir şey öğrendin kimseye güvenmeyeceksin! Heleki iş yaptığınız tüccarlara ikinizde güvenmeyeceksiniz! Onlar ev araba dinlemez görüyorsun işte haciz koydular.

Ancak Okan da bu duruma düşmek istemezdi. O Çocuğunun babası ve sen de iyi bir insansın. Bunların hepsi bir sınav geçecek demet. Dünya kadar malın olmasın,sağlığın olsun!'

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.