Demet Özdemir boy, kilo kaç?

Demet Özdemir boy, kilo kaç?
Son yılların gözde oyuncusu Demet Özdemir’in hayatı ve kariyeri her daim merak konusu olmaya devam ediyor.

Cansev Temuçin - Yaz dizileri ile oyunculuk kariyerine adım atan ve kısa sürede önemli projelerde başrol oynayan Demet Özdemir’in fiziksel özellikleri de sıklıkla araştırılıyor. Özellikle güzel aktristin boyu ve kilosu hayranları tarafından merak ediliyor. Peki güzel yıldızın boyu ve kilosu kaç? İşte Demet Özdemir’e dair bilmeniz gereken tüm detaylar…

demet-ozdemir.jpeg

Demet Özdemir kimdir?

26 Şubat 1992 tarihinde Kocaeli’de dünyaya gelen Demet Özdemir, 31 yaşında. 3 çocuklu bir ailenin en küçük çocuğu olan Özdemir, İstanbul’da büyüdü. Kariyerine dansçı olarak başlayan Demet Özdemir, Efes Kızları’nın kadrosunda yer alıyordu. Daha sonra Studio Oyuncuları’nda oyunculuk 2011-2013 yılları arasında oyunculuk eğitimi alan isim, çeşitli müzik kliplerinde de oynadı. Fox TV ekranlarında yayınlanan Sana Bir Sır Vereceğim dizisi ile 2013 yılında ilk ekran macerasını yaşayan Özdemir, yapımda Aylin karakterine hayat verdi. Daha sonra Kurt Seyit ve Şura, Çilek Kokusu, No: 309 ve Erkenci Kuş gibi televizyon dizilerinde rol aldı. Erkenci Kuş’ta sergilediği performansla çeşitli ödüller kazandı. Sen Kiminle Dans Ediyorsun adlı sinema filminde Aysel karakterine hayat verdi. 2019 yılında TV8’de Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep rolünü canlandırdı. Son olarak Disney Plus’ta yayınlanan Dünyayla Benim Aramda ve Fox TV ekranlarındaki Benim Adım Farah adlı yapımlarla izleyicilerin karşısına çıktı. İlk evliliğini şarkıcı Oğuzhan Koç ile yapan Demet Özdemir’in kısa bir süre sonra resmi olarak Koç’tan boşanması bekleniyor.

demet-ozdemir.jpg

Demet Özdemir’in boyu kaç?

Güzelliği ile hayranlarını büyüleyen Demet Özdemir’in boyu, pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Özdemir'in boyunun 1,70 cm olduğu biliniyor.

Demet Özdemir kaç kilo?

İddialı fiziği ile dikkat çeken Demet Özdemir hakkında merak edilen konulardan bir diğeri de ünlü yıldızın kilosu oluyor. Özdemir'in kilosunun ise 55 olduğu biliniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.