Dorukhan Toköz'ün sevgilisi Pelinay İgit kimdir?

Dorukhan Toköz'ün sevgilisi Pelinay İgit kimdir?
Trabzonspor'un uzun süredir sahalardan uzak kalan futbolcusu Dorukhan Toköz, yeni aşka yelken açtı. Bir süredir fenomen Pelinay İgit ile birlikte olan başarılı oyuncunun yeni sevgilisi hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Dorukhan Toköz'ün sevgilisi Pelinay İgit kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Trabzonspor'un geçen sezon şampiyonlukta büyük rol oynayan isimlerinden biri olan Dorukhan Toköz, yeni senede ise sakatlıklardan dolayı uzun süredir sahalardan uzak kaldı. Bu sezon oynanan Ümraniyespor karşılaşmasında yaşadığı problem nedeniyle geri dönüşünün mayıs ayını bulması beklenen milli oyuncu, aşk hayatında ise doludizgin bir ilişki içerisine girdi. Dorukhan, bir süredir fenomen Pelinay İgit ile birlikte. Genç kızların hayran olduğu deneyimli orta sahanın birliktelik yaşadığı isim de merak konusu oldu ve hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Dorukhan Toköz'ün sevgilisi Pelinay İgit kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.



Pelinay İgit kimdir?

Kısa süre önce Ozan Dolunay ile aşk yaşayan Pelinay İgit, ağlama videosu banyoda verdiği pozla gündeme gelmişti. Instagram'da sahip olduğu 200 binden fazla takipçiyle adından söz ettiren güzel fenomen her geçen gün sayıyı daha da artırıyor.  20’li  yaşlarında olan Pelinay İğit birçok sitede soyadı Yiğit diye geçmesine rağmen aslında İgit’tir. Modellik yapan ve katalog çekimlerinde bulunan Pelinay sadece rahat  pozlarıyla dikkat çekmekte. Dövmelere olan düşkünlüğü de fotoğraflarda açıkça belli.


Dorukhan Toköz'ün sevgilisi Pelinay İğit kimdir?
 

Pelinay İgit Kimdir? Nereli Kaç Yaşında Boyu Kaç?

13 Şubat 1993 tarihinde İstanbul’da doğan Pelinay İgit, 1.75 metre boyunda, 53 kilo ve Kova burcudur.Bir dönem modellikte yapmış olan ünlü fenomen, Youtube ve Instagram’da çok sayıda kişi tarafından takip edilmektedir.

Dövmeleri ile özellikle çok dikkat çeken İgit, 15 yaşından itibaren dövme yaptırmaya başlamıştır.Lise eğitimini Doğa Koleji’nde tamamlayan ünlü fenomen ardından ise Yıldız Teknik Üniversitesi Biyomühendislik Bölümü’nü kazanmıştır.

Fenomen olması ise Instagram’da atmış olduğu fotoğraflar ile birlikte gerçekleşmiştir.Atmış olduğu fotoğraflar çok sayıda etkileşim almış ve bir süre sonra binlerce kişi kendisini takip etmeye başlamıştır.

Modellik mesleğinin kendisine uygun olmadığını bir röportajında belirtmiş olan İgit, oyuncu Ozan Dolunay ile 2021 tarihinden 2022 yılına kadar aşk yaşamış ardından ise çift ayrılmışlardır.



Dorukhan Toköz'ün sevgilisi Pelinay İğit kimdir?


 

Pelinay İgit sevgilisi kim?

Daha önce verdiği bir röportajda modellikle ilgilenmek istemediğini ve bu mesleğin kendine uygun olmadığını dile getirmiştir. 2021-22 yılları arasında ise oyuncu Ozan Dolunay ile ilişki yürütmüştür. Günümüzde ise Trabzonspor’un yıldız futbolcusu Dorukhan Toköz ile ilişkisi olduğu bilinmektedir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.