Ebru Şallı ile Uğur Akkuş koyda dakikalarca öpüştü

Ebru Şallı ile Uğur Akkuş koyda dakikalarca öpüştü
İlişkileri magazin gündeminden düşmeyen Ebru Şallı ile Uğur Akkuş çıktıkları yat gezisinde bir koya demirledi. Kendilerini görüntüleyen basın mensuplarının farkında olmayan ikili dakikalarca birbirini öptü.

Uğur Akkuş'un ayrılmasıyla rahat bir nefes alıp hayatını huzur içerisinde geçirmeye başlayan Ebru Şallı sevgilisiyle romantik anlar yaşadı. Torba açıklarından başlayan gezi sonrasında tenha bir koya giriş yapan ikilinin bulunduğu yat burada demirledi. İki isim sıcak havada denizin tadını çıkarırken birbirlerini sıkça öptü. Bu anları görüntüleyen basın mensuplarının farkında olmayan Şallı ve Akkuş aşklarını yaşadı.

Ünlü manken, yata dönüşte ise ciddi bir kaza atlattı. Akkuş’un yata çıkmasından sonra uzandığı metal merdiven yerinden çıkıp Ebru Şallı’nın üzerine düştü. Yaralanmaktan son anda kurtulan Şallı, Akkuş’un talimatıyla getirilen yeni merdiven yardımıyla yata çıkmayı başardı.

Uğur Akkuş'un eşinden boşanmasının ardından rahat bir nefes alan Ebru Şallı, artık göğsünü gere gere ilişkisini yaşıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.