Ece erken eski eşi ile barıştı mı?

Ece erken eski eşi ile barıştı mı?
Ece Erken'in eski eşi ile tatile gitmesinin ardından, ikinin barıştığına dair iddialar gündeme gelmişti. Erken bu iddialara son noktayı koydu.

Ünlü oyuncu ve sunucu Ece Erken geçtiğimiz yıl eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nı kaybetmenin üzüntüsüyle sarsılmıştı. Şimdilerde, eski eşi Serkan Uçar ile barıştığı iddialarının gündeme gelmesinin ardından sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Bu iddialara ateş püsküren Erken, 'Ahkam kesmeyin' diye yazdı. İşte tüm detaylar...

ECE ERKEN ESKİ EŞİ İLE BARIŞTI MI?

Ece Erken 2014'te Serkan Uçar ile nikah masasına oturmuş ancak bu evlilik 2015'te sona ermişti. Olaylı şekilde ayrılan ikilinin tatile gitmesi, barıştıklarına dair iddiaları gündeme getirdi. Instagram hesabından açıklama yapan Erken, "Pardon, geri zekalı mısınız? 'Para bitti, Ece Katar'a gitti' yorumlarını falan okudum, sahte hesaplardan yazılmış. Kim olduğunu tahmin ettiğim kişi. Yıllardır çocuğuma ben bakıyorum, babasını hiç kötülemedim hep görüşmesini istedim. Hiç kırmadım ama Eymen'in masraflarını hep ben karşıladım. Sahte hesaplar mal mal yorum yapmış, baya güldük." dedi.

"BEN HER ŞEYDEN ÖNCE ANNEYİM"

Açıklamalarının devamında, "Eymen'in, Eymen'in çocuğuna yetecek durumum var. Lütfen merak etmeyin olur mu? Kimseye ihtiyacım hiç olmadı. Babasıyla görüştürmem size normal gelmeyebilir anne veya insan değilseniz. Ben tüm yaşadıklarıma rağmen tek bir gün evladıma babasını kötülemedim bazıları gibi. Çünkü ben her şeyden önce bir anneyim ve evladım herkesten önce gelir." diyen Erken, "Başka şarkıcı arkadaşının eşiyle olur alkışlarsınız, bana sahte boşanma belgesi verilir, inanırım, evlenirim… Sırf eski eşi Instagram’dan saldırıyor diye bana saldırırsınız. Eski eşimle oğlumu bir araya getiririm, 'vah gidene' dersiniz. Ama Türkiye’de en çok izlenen dizi Aşk-ı Memnu... Bilmeden yorum yapıp ahkam kesmeyin, herkes bir kendine baksın. Bugün çok doluyum kusura bakmasın güzel olan insanlar” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.