Esra Ersoy çırılçıplak videosu hakkında konuştu! Video için ilk açıklama

Esra Ersoy çırılçıplak videosu hakkında konuştu! Video için ilk açıklama
İkiz kardeşi Ceyda Ersoy ile Hacı Sabancı'ya gönderdiği iddia edilen video sebebiyle kavga ettiği öne sürülen Esra Ersoy çırılçıplak yer aldığı görüntülerle ilgili il açıklamayı yaptı ve "Çok kötüyüm. Konuşacak durumda değilim" dedi.

Uzun süredir cesur pozları, şaşalı hayatlarını paylaşımları ve sükseli tatilleriyle gündeme gelen Esra Ersoy ve Ceyda Ersoy kardeşler sosyal medyanın tozunu attırıyor ve her gönderileriyle magazin haberlerini süslüyordu. Ancak Ersoy kardeşlerin bu kez kavgaları gündeme oturdu. Birbirine giren iki kardeş soluğu önce hastanede sonra da karakolda aldı. Sebebi ise çok merak ediliyordu ve dünün en çok konuşulan konuları arasına girdi. Ortada dolaşan bilgilere göre Esra Ersoy Hacı Sabancı'ya çıplak videosunu gönderdi.

Cezasını çekecek
Gelelim bugüne... Ciciş Esra'nın çektiği video internete düştü ve bütün magazin sayfalarında manşet oldu. Herkes ne diyeceğini merak ediyordu. Konuyla ilgili Haberler.com'a bir açıklama yapan Esra Ersoy, "Çok kötüyüm. Konuşacak durumda değilim. Avukatımla görüşme halindeyim. Görüntülere acilen tedbir kararı getirtiyorum. Bu görüntüleri kim yaydıysa cezasını çekecek" dedi.

esra ersoy

KONUŞMAKTA GÜÇLÜK ÇEKTİ
Ağlamaklı ses tonuyla açıklama yapan Esra Ersoy'un zaman zaman konuşmakta zorlanması dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.