Ferdi Tayfur`un kızına eski nişanlısından kaset şantajı!

Ferdi Tayfur`un kızına eski nişanlısından kaset şantajı!
İş adamı sevgilisi Burak Kalfa ile geçen yıl nişanlanan ve 16 gün sonra ayrılan Ferdi Tayfur ile Necla Nazir'in kızı Tuğçe Tayfur, sosyal medya hesabından açıklamalar yaptı.

Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızı Tuğçe Tayfur, nişanlısı iş adamı Burak Kalfa ile alakalı ağır suçlamalarda bulundu.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Tayfur, "Ben gemileri yaktım artık. Elimde videoların var diye beni zorla yanında tuttun ama Allah artık öyle büyük ki kimseden korkmuyorum. Başına gelecek her şeyden sen sorumlusun." dedi.

Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızı Tuğçe Tayfur (35), adamı sevgilisi Burak Kalfa ile geçtiğimiz eylül ayında nişanlandı. Nişanlandıktan 16 gün sonra ayrılan çiftin sürekli ayrılıp barıştıkları ilişkileri geçtiğimiz aylarda tamamen noktalandı.

239863.webp

"SAHİPSİZ DEĞİLİM BURAK EFENDİ"

Tuğçe Tayfur, Burak Kalfa'nın ayrılık sürecinin ardından kendisini ve ailesini defalarca tehdit ettiğini iddia etti.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Tuğçe Tayfur çok konuşulan iddiaları ortaya attı. Tuğçe Tayfur, Kalfa'nın şantajına artık sessiz kalmayacağını açıklayarak, şunları söyledi: "Seni adalete teslim ediyorum. Uzaklaştırma kararın olmasına rağmen durmuyorsun ama seni elbet savcılık yakalayacak ve hak ettiğin cezayı alacaksın. Beni sahipsiz sandın ama değilim Burak Efendi... Arkamda beni seven bir sürü insan var ve onların manevi desteğiyle bu hukuk savaşına giriyorum.

"BEN GEMİLERİ YAKTIM ARTIK"

Ben artık 6 aydır yaptığın psikolojik şiddete, küfürlerine, tehditlerine, şantajlarına karşı sessiz kalmayacağım. Senin nasıl biri olduğunu öğrenip ayrılmak istediğimde beni eve kilitlediğin günler için, beni yumruklayıp " İstediğim mekanda sahneye çıkacaksın" dediğin günler için, siyasete girmek için adımı kullandığın günler için, annemi babamı beni zarar vermekle tehdit ettiğin için ben gemileri yaktım artık!

"ELİMDE VİDEOLARIN VAR DİYE BENİ ZORLA YANINDA TUTTUN"

Elimde videoların var diye beni zorla yanında tuttun ama Allah artık öyle büyük ki kimseden korkmuyorum!!! Benimle birlikte kaç kadının daha canını yaktığını biliyorum ve eminim onlar da sessiz kalmayacak! Başına gelecek her şeyden sen sorumlusun Burak Kalfa!"

İlgili Haberler

Kaynak:Fadime Dilek Kantoğlu Keklikçi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.