Fırat Tanış hakkındaki iddialara yanıt verdi!

Fırat Tanış hakkındaki iddialara yanıt verdi!
Eski sevgilisi İklim Tamkan tarafından psikolojik şiddet gördüğü iddiasıyla hakkında uzaklaştırma kararı çıkarılan ünlü aktör Fırat Tanış’tan ilk açıklama geldi.

Fırat Tanış sessizliğini bozdu! Eski sevgilisi besteci ve piyanist İklim Tamkan geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile Fırat Tanış’tan şikayetçi olduğunu ve uzaklaştırma kararı aldığını açıklamıştı. Tanış’tan psikolojik şiddet gördüğünü iddia eden Tamkan, tehdit ve ısrarlı takiplere maruz kaldığını da belirtmişti. Yaşananlar sonrasında sessizliğini koruyan Fırat Tanış bugün bir açıklama yaptı.

Kişisel Instagram hesabından bir hikaye paylaşan Fırat Tanış, sessizliğinin sebebi de açıkladı. "Sükutum ikrar değil, yasanın varlığına duyduğum saygıdan" diyen Tanış, 6284 Sayılı Yasa’ya göndermede bulundu.

iklim-tamkan-eski-sevgilisi-firat-tanis-hakkinda-16893474-9363-m.jpg

Fırat Tanış’ın paylaşımının tamamında şu ifadeler yer aldı:


"Yıllarca varlığını savunduğum 6284 nolu yasanın gücünün ve toplumun kadının beyanı temelinde örgütlenmesinin gelecek yıllarda kendi kız çocuğum dahil herkesin iyiliğine olduğunun bilincindeyim. Bu nedenle de bir açıklama yapmanın doğru olmadığını düşünüyorum. Ancak bilinmesini isterim ki; sükûtum ikrar değil, yasanın varlığına duyduğum saygıdandır. Tüm süreç olması gerektiği gibi adli mercilerce yürütülecek ve yargının haklılığımı ortaya çıkaracağına ve oluşan mağduriyetimi sona erdireceğine inanıyorum. Kamuoyuna saygılarımla Nuri Fırat Tanış "

tan.png

Piyanist İklim Tamkan ile aktör Fırat Tanış ilişkilerinin 2023 yılının eylül ayından sonlandırmıştı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.