Gonca Vuslateri'den Büşra Pekin'e övgü

Gonca Vuslateri'den Büşra Pekin'e övgü
Büşra Pekin ve Gonca Vuslateri, katıldıkları bir davette bir araya geldi. Vuslateri, son dönemde değişimiyle dikkat çeken Pekin'e övgü dolu sözlerde bulunarak "Taş gibi kadın, uğraşmayın" diyerek kahkaha attı

Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Büşra Pekin ve Gonca Vuslateri, katıldıkları bir etkinlikte bir araya geldi. Gazetecilerin objektiflerine birlikte poz veren ikiliden Vuslateri, samimi açıklamalarda bulundu. Pekin'in son dönemdeki değişimiyle ilgili konuşan oyuncu, "Taş gibi kadın, uğraşmayın vallahi" diyerek meslektaşına övgü dolu sözlerde bulundu.


Kaş yaptırdım

Gonca Vuslateri, ayrıca gözündeki morlukla ilgili sorulara ise "Şöyle bir Mehmet Erdem'i andırdığım yüz ifadem ile kaşımı gördünüz mü? Hafif bir şişti. Kaş yaptırdım şuraya sonra hafif bir şişti. Gerçeğini söylüyorum beğenmiyorsunuz, onu yapıyoruz 'Gerdin güttün' diyorsun ne diyeyim ben size" ifadelerini kullanarak gülümsedi.


İmajını değiştirdi

Öte yandan son dönemde verdiği kilolarla dikkat çeken Büşra Pekin'in birçok ünlü isim gibi estetik modasına uyduğu ileri sürülmüştü. Bir süre önce saçlarını sarıya boyatan Pekin, imajını değiştirmişti. Saçlarının rengini değiştirerek siyaha boyatan oyuncu, yüzündeki değişiklikle takipçilerinin dikkatini çekmişti. Bazı sosyal medya kullanıcıları, estetik yaptırdığı iddia edilen Pekin'e "Bu sen misin?" sorusunu yönelterek "Eski halinden eser kalmamış" yorumunda bulunmuştu.


12 kilo fark var

Geçtiğimiz aylarda katıldığı bir davette objektiflere yansıyan Büşra Pekin, "Bundan yıllar öncesi ile aramda 12 kilo gibi bir fark var. Bazı projeler için kilo alıyoruz ama bazı projeler için de şu anki gibi vermemiz gerekiyor" açıklamasını yapmıştı.


Adeta eridi

2020'de kadrosunda yer aldığı 'Bayi Toplantısı' adlı filmin galasında boy gösteren Büşra Pekin'in son hali dikkat çekmişti. Davette siyah mini straplez bir elbise tercih eden Pekin, gecenin en dikkat çeken isimlerinden biri olmuştu. 15 kilo veren oyuncunun son hali şaşırtmıştı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.