Gülben Ergen: Bizim bir cinayetimiz var!

Gülben Ergen: Bizim bir cinayetimiz var!
Katıldığı bir programda hayatına dair itiraflarda bulunan Gülben Ergen’in açıklamaları magazin gündemine bomba gibi düştü.

Şarkıcı Gülben Ergen’den şaşırtan itiraf! YouTube’da yayınlanan Gökhan Çınar’ın “Katarsis” programına konuk olan Ergen, abisinin ölüm nedenini açıklarken duygusal anlar yaşadı.

Programda geçmişe yönelik itiraflarda bulunurken gözyaşlarını tutamayan Gülben Ergen, abisinin trafik kazası nedeniyle değil, vurularak öldüğünü açıkladı.

Yıllarca gerçeği herkesten gizlediklerini dile getiren Ergen, "Abimi kaybettiğimde toparlayamadım" diyerek itiraflarını sürdürdü.

İşte ebeveynlerinin boşanma süreçlerine ve kendisinden 5 yaş büyük olan abisinin 23 yaşındaki ölümüne kadar pek çok konuya değinen Gülben Ergen’in açıklamalarından satır başları:

"Ben 18 yaşındaydım abim 23 yaşındaydı. Benim abim çok güzeldi. Yani onun ölmesi olacak şey değil, abimi kaybettiğimde toparlayamadım. Yıllarca trafik kazası diye geçiştirdim abimi en yakın arkadaşı yanlışlıkla vurdu bizim bir cinayetimiz var yani."

İlgili Haberler

Kaynak:Hediye Tarakçı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.