Hadise göze geldi!

Hadise göze geldi!
Önceki gün göz doktoruna giderken objektiflere yansıyan Hadise, gazetecilerin, "Geçmiş olsun, ciddi bir durum var mı ?" sorusuna cevap verdi. Ünlü şarkıcı, "Gözümde minik bir problem vardı, onun için geldim. Şu an için bir sorun yok" demekle yetindi

Habertürk'ten Ferit Tuğluk'un haberine göre; Mehmet Dinçerler ile 5 aylık evliliğini 1 Ekim'de sonlandıran Hadise, Nişantaşı'nda görüntülendi. Göz doktoruna muayene için gittiği öğrenilen Hadise, çıkışta ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtladı. Ünlü şarkıcı, gazetecilerin, "Geçmiş olsun, ciddi bir durum var mı ?" sorusuna, "Gözümde minik bir problem vardı, onun için geldim. Şu an için bir sorun yok" yanıtını verdi. Mehmet Dinçerler ile boşandıktan sonra birlikte oturdukları Riva'daki evinden taşınan Hadise'nin geçtiğimiz günlerde 40 milyon TL'ye Yeniköy'de yalı satın aldığı iddia edilmişti. Ünlü isim, muhabirlerin, konuyla alakalı, "Hayırlı olsun" dileklerine gülerek, "Kolay gelsin arkadaşlar" diyerek karşılık verdi. Daha sonra koruması eşliğinde otomobiline binen Hadise, hızla oradan ayrıldı.


Yeni ev hayırlı olsun

Hadise, daha önce basın mensuplarının 40 milyon TL'lik satın aldığı yalı ile alakalı sorularına, "Yeni evim bana hayırlı olsun, onu söyleyeyim sadece" şeklinde cevap vermişti.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.