Halil Söyletmez'e Amerika'dan Diego Costa şoku! Küfür edince öyle bir cevap geldi ki...

Halil Söyletmez'e Amerika'dan Diego Costa şoku! Küfür edince öyle bir cevap geldi ki...
Vine videolarıyla adını duyurduktan sonra Cumali Ceber isimli filmle sevenlerinin karşısına çıkan Halil Söyletmez, Diego Costa transferi hakkında yaptığı bir yorum karşısında aldığı cevapla gündeme oturdu.

Çektiği videolarla adını kısa sürede milyonlara duyuran ve birçok projede de adı bulunan Halil Söyetmez, kısa bir süre sonra açılacak olan transfer dönemine ilişkin bir mesajla Twitter gündemine girdi. Diego Costa'nın Galatasaray'a geleceği yönündeki bir habere küfürle cevap veren Söyletmez'e Amerikalı muhabirden gelen cevap binlerce kişi tarafından paylaşıldı.



Diego Costa'yı yazdı

Amerika'da çalışan ESPN muhabiri Stefano Fusaro, dünyaca ünlü santrafor Diego Costa'nın adını yazarak yanına da kum saati ikonu ekledi ve Galatasaray'ı etiketledi. Bunun üzerine küfürlü bir mesaj yazarak muhabire 'deli' diyen Söyletmez'e karşılık veren muhabir; "Türkiye'den bir arkadaşıma sordum ve Cumali Ceber adında çöp bir film yaptığını, sana sadece aptalların güldüğünü söyledi. Bence yorumlarını kendine saklamalısın" dedi.

halil söyletmez diego costa


Küfüre devam etti

Cevap karşısında bir kez daha küfürlü bir mesaj atan Halil Söyletmez'e birçok kişi tepki gösterirken muhabire ise destek verdi. Fusaro'nun mesajı kısa sürede binlerce etkileşim aldı.
 

Güncelleme: Ünlü muhabir yaptığı paylaşımda  Twitter hesabının hacklendiğini açıkladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.