Hasibe Turhan kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Hasibe Turhan kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Yarim şarkısıyla sosyal medyayı sallayan Hasibe ile ilgili binlerce arama gerçekleştiriliyor. Peki Hasibe Turhan kimdir? Kaç yaşında, nereli? Instagram hesabı haberimizde.

Türkiye'nin müzik piyasasına son dönemlerde Youtube yön veriyor. Burada izlenen videolarla birçok isim adını Türkiye ve dünyaya duyurmayı başardı. Ayrıca çok da iyi gelirler elde etti. Geçen seneden bu yana isminden söz ettiren Hasibe Turhan müzik listelerini sallıyor. Başarılı şarkıcının her söylediği şarkı milyoınlarca dinleniyor. Peki Hasibe Turhan kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı nedir? Detaylar haberimizde yer alıyor.
 


Hasibe Turhan Kaç Yaşında? Hasibe Turhan Aslen Nereli? Hasibe Turhan Hangi Burç?

24 yaşında olan şarkıcı, 18 Temmuz 1994 doğumlu ve yengeç burcudur.

hasibe turhan fotoğrafları


Hasibe Turhan Kimdir?

Şarkıcının Youtube platformunda ”Kaç Kere” isimli şarkısı 17 milyondan fazla görüntüleme almıştır. Yayınlandığı günde 400 bin izlenme almıştır. Çok tıklanan şarkısının ardından 20 Şubat tarihinde ikinci şarkısı olan ”Korktun Mu? ” İsimli klibi 5 milyona yakın görüntüleme almıştır. Görüntülemeye karşılık olarak sosyal medya hesabından takipçilerine: ”Yine diyecek bir şey bulamıyorum… HARİKASINIZ! beni destekleyen klibi paylaşan mesaj yazan o güzel elleriniz dert görmesin.. Herkese sonsuz teşekkür ederim !! Sizleri çok seviyorum ve inanın o kadar gurur duyuyorum ki burada olmaktan ❤️ mesajlara yetişemiyorum şuan maalesef ama bilin ki varlığınızı en derinden hissediyorum. Bütün hikaye paylaşımlarınıza benden REPOST!!” açıklamasında bulunmuştur. 29 Temmuz 2015 yılında ilk İnstagram hesabı paylaşımını yapmıştır. Hesabını aktif kullanmaktadır ve Son teklisini çıkarttığı Mayıs 2019’da 211 bin takipçisi bulunmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum