Hülya Koçyiğit hayranlarıyla buluştu

Hülya Koçyiğit hayranlarıyla buluştu
Atatürk Kültür Merkezi'nin (AKM) ana destekçisi Türk Telekom, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen "Beyoğlu Kültür Yolu Festivali" kapsamında Yeşilçam'ın yıldızı Hülya Koçyiğit'i imza günü etkinliğiyle hayranlarıyla buluşturdu.

AKM'nin dış alanında kurulan açık hava sahnesinde ziyaretçilerle birlikte "Beyoğlu Güzeli" filmini izleyen Koçyiğit, etkinlik öncesi katılımcılarla keyifli bir sohbet de gerçekleştirdi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Türkiye'nin uluslararası marka değerine katkıda bulunmak üzere hayata geçirdiği Türkiye Kültür Yolu Festivallerinin sekizinci durağı olan Beyoğlu Kültür Yolu Festivali, devam ediyor. Atatürk Kültür Merkezi'nin ana destekçisi Türk Telekom, festival kapsamında AKM'nin iç ve dış mekanlarında düzenlediği konserler, film gösterimleri ve çeşitli etkinliklerle katılımcılara kültürel bir deneyim sunuyor. Türk Telekom Açık Hava Sahnesi'nde 30 Eylül'de Ekin Uzunlar konseriyle başlayan, film gösterimleriyle beğeni toplayan, Göksel ve Ceza konserleriyle yükselen festival coşkusu Hülya Koçyiğit'in imza günü etkinliğiyle devam etti. Yeşilçam'ın sevilen ismi, bugün AKM'de yer alan Türk Telekom Lounge alanında sevenleriyle bir araya gelerek sohbet etti. Hayranlarına imza dağıtan Hülya Koçyiğit, Türk Telekom Açık Hava Sahnesi'nde Beyoğlu Güzeli filmini ziyaretçilerle birlikte izledi.

Hülya Koçyiğit hayranlarıyla buluştu

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.