Kendall Jenner'dan kırmızı büyü

Kendall Jenner'dan kırmızı büyü
Kendall Jenner, 3. Akademi Müzesi Galasına baştan aşağı kırmızı bir elbiseyle katıldı.

Dünyanın en çok kazanan modellerinden biri olan Kendall Jenner, 3. Akademi Müzesi Galasında kırmızı şıklığıyla dikkat çekti. Flaşlar patladığında da tarzından taviz vermeyen model, yine adından hayranlıkla söz ettirdi. Kendall, tarzını sosyal medya hesabından da paylaştı, hayranları beğeni ve yorum yağmuruna tuttu. İşte Kendall'ın o kıyafeti:

640xauto-1-001.webp

GÜZELLİĞİYLE BÜYÜLEDİ

28 yaşındaki ABD'li güzel, boynundan yerlere kadar uzanan kıpkırmızı bir elbise giydi; beline ise yine kırmızı bir kuşak bağladı. Geçtiğimiz gün 3.'sü gerçekleşen Academy Museum Gala'ya ünlü isimler adeta akın etti. Kendall Jenner, natürel makyajından vücudunu saran transparan elbisesine kadar her detayıyla görenleri büyüledi.

ekran-resmi-2023-12-05-17-50-30-001.png

Kendall Jenner kimdir?

Kendall Nicole Jenner; 1995’te Los Angeles’da dünyaya gelen Amerikalı bir model. Kris Jenner, Caitlyn Jenner çiftinin kızıdır. Yayımlanan Keeping Up with the Kardashians aile reality şovlarında rol almaktadır. Ayrıca Kim Kardashian'ın üvey kardeşidir. Babası Bruce Jenner sonradan cinsiyet değiştirerek Caitlyn Jenner adını aldı. Kylie Jenner adında öz kız kardeşi ve anne tarafından Kourtney Kardashian, Kim Kardashian, Khloe Kardashian ve Rob Kardashian adında 4 üvey kardeşi, baba tarafından ise 4 üvey kardeşi daha bulunmaktadır. Magazin bültenlerinde sık sık yer verilen ve dünya genelinde geniş bir kitle tarafından takip edilen Kim Kardashian’ın üvey kardeşidir Kendal Jenner. Modellik kariyerine çocuk yaşta başlayan Kendall günümüzde dünyanın en çok kazanan modelleri arasında.

ekran-resmi-2023-12-05-17-54-34-001.png

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.