Merve Boluğur: Kırmızı ruj ayağa kaldırıyor

Merve Boluğur: Kırmızı ruj ayağa kaldırıyor
Geçtiğimiz ay evlendiği Mert Aydın ile evliliği sadece 46 gün süren ve boşanma kararı alan oyuncu Merve Boluğur, Instagram üzerinden hayranlarından gelen soruları yanıtladı. Boluğur, "Üzüldüğünde seni ayağa kaldıracak şey ne oluyor?" sorusuna "Kırmızı ruj ayağa kaldırıyor" dedi.

Murat Dalkılıç ile olan evliliğinin ardından 2 Ekim'de Mert Aydın ile dünyaevine giren Merve Boluğur, birkaç gündür basında çıkan kriz haberlerinin ardından açıklama yapmış, boşanacaklarını duyurmuştu. Baba evine dönen güzel oyuncu, Instagram hesabı üzerinden hayranlarından gelen soruları yanıtlayarak samimi cevaplar verdi. Bu süreçte üzüldüğünü anca pes etmediğini söyleyen Boluğur, "Senin gibi bir hatunu elinden kaçırana ne denir?" sorusuna da "Noksanlıklarım var ama delikanlıyımdır" dedi.


 

BOŞANACAĞINI DUYURDU

6 Kasım'da alyansını çıkartarak babasının evine geri dönen Merve Boluğur, dün akşam Instagram hesabından bir paylaşım yaparak boşanma kararını duyurdu. Fikir ayrılıkları nedeniyle boşanma kararı alan Boluğur, "Olmadı, teşekkürler… Hayat bu… Mert'e de mutluluklar, güzel günlerimiz için teşekkürler" ifadelerini kullandı. Ünlü isim, paylaşımın ardından Instagram hesabındaki "Aydın" soyadını ve eşiyle olan fotoğrafları sildi.


 


 

"BENİM DE NOKSANLIKLARIM VAR"

Instagram hesabını aktif olarak kullanan Boluğur, dün takipçilerinden gelen soruları yanıtladı. "Seni gibi hatunu kaçıran adama ne denir?" sorusuna cevap veren ünlü isim, "Benim de noksanlıklarım var ama delikanlıyımdır" cevabını verdi. Üzüldüğünü ancak vazgeçmediğini söyleyen ünlü isim, "Üzülüyorum evet. Denemeye devam, hayat devam ediyor" dedi.

Ünlü isim, üzgün olduğunda da kırmızı rujunu sürerek ayağa kalktığını söyledi.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.