Naz Mila'nın seksi Instagram fotoğrafları hesap kapattırdı!

Naz Mila'nın seksi Instagram fotoğrafları hesap kapattırdı!
Türkiye'nin konuştuğu Naz Mila cesur fotoğraflarıyla erkeklerin içini ısıtmaya devam ederken güzel gelin adayına kötü bir haber geldi. Instagram Naz Mila'nın fotoğrafları sebebiyle gelen şikayeti dinledi ve hesabını kapattı ama sonrasında Naz Mila geri aldı. İşte Naz Mila'nın seksi fotoğrafları...

Türkiye onu Zuhal Topal'ın izdivaç programında tanıdı. Elde ettiği şöhretle birlikte sosyal medyaya atılan ve daha sonra her geçen gün adını biraz daha duyuran Naz Mila'nın Instagram'da yayınladığı video ve fotoğraflar olay olmaya devam etti. Naz Mila kimdir, kaç yaşındadır?

Naz Mila 861 bin takipçiye sahip. Her gün bir milyonun üzerinde aldığı etkileşimle internet dünyasının en popüler isimlerinden biri olan Naz Mila aynı zamanda ticarete de yönlendi ve kendi hesabından çeşitli markaların reklamlarını yapmaya başladı.

Azerbaycan asıllı olan güzel gelin adayı 1992 yılında doğdu. Evleneceksen Gel ile karşımıza çıkan Naz Mila programın en gözdelerinden biriydi.

Çıkan KHK ile birlikte kapatılan izdivaç programları sonrasında ekranlara veda eden Azerbaycan asıllı genç kadın bir ara da Ali Ağaoğlu'nun kardeşi Hüseyin Ağaoğlu'nun teknesinde görüntülenmişti.

Eski evliliğinden Milana isimli bir kızı var.

Son zamanlarda sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla gündeme gelen ünlü ismin Instagram hesabı ‘rahatsız edici’ paylaşımlar nedeniyle kapanmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum