Nesrin Cavadzade ve Uraz Kaygılaroğlu sosyal medyada gündem oldu

Nesrin Cavadzade ve Uraz Kaygılaroğlu sosyal medyada gündem oldu
Nesrin Cavadzade, bir dizide rol aldığı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'nun doğum gününü kutladı. Cavadzade'nin kutlaması ise sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Hüsamettin Ozan Aslan- Sosyal medyada bugün Uraz Kaygılaroğlu ve Nesrin Cavadzade gündem konusu oldu. Uraz Kaygılaroğlu'nun doğum gününü kutlayan Nesrin Cavadzade, yaptığı paylaşımla gündeme oturdu. Peki o paylaşım nedir? Sosyal medyada neden bu kadar konuşuluyor? Ayrıntılar haberimizde..

Nesrin Cavadzade ve Uraz Kaygılaroğlu sosyal medyada gündem oldu

Üç Kuruş dizisinde partner olan Nesrin Cavadzade ve Uraz Kaygılaroğlu, Kaygılaroğlu'nun doğum günü sebebiyle bir paylaşımda bulunan Nesrin Cavadzade, paylaşımıyla adeta yeni bir aşk mı doğuyor? sorusunu sordurdu. Nesrin Cavadzade'nin paylaşımında Uraz Kaygılaroğlu ile samimi görüntüleri paylaşması da bu iddiaları güçlendirdi. Nesrin Cavadzade'nin yaptığı paylaşımda “Urazcığım, yarın bayram her yer kapalı olur, doğum gününü bugünden kutlamak istedim… Seni çok ama çok seviyorum! İyi ki varsın, iyi ki arkadaşımsın, yüzümü daima güldürdüğün ve gerektiğinde hep orada olduğun için sana çok teşekkür ederim. Senenin en mutlu günü şimdiden kutlu olsun canımın içi. (Son kare farklılıklarımıza rağmen nasıl da ortak dil bulabildiğimize dair…)” ile sosyal medyada büyük ilgi gördü. Kaygılaroğlu ise bu paylaşıma "Seni seviyorum Nesrin" yanıtını verince aşk iddiaları gündeme geldi. Cavadzade ise Haters gonna hate (Kıskananlar çatlasın) cevabıyla son noktayı koydu.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.