Nur Yerlitaş: Ayda 1 milyon lira verseler televizyona çıkmam

Nur Yerlitaş: Ayda 1 milyon lira verseler televizyona çıkmam
Moda dünyasının ikon isimlerinden Nur Yerlitaş sağlık sorunları sebebiyle geçirdiği zor günlerde içini döktü. Yerlitaş ekranlara dönme niyetinin olmadığını açıkladı.

Türkiye'nin yakından tanıdığı ve moda yarışmalarında da yakından görerek daha da fazla bilgi sahibi olduğu Nur Yerlitaş şu sıralarda sağlık problemleri yaşıyor. Başarılı modacı geçirdiği süreci Posta gazetesinden Müge Dağıstanlı'ya anlattı ve içini döktü. 30 ünlü ismi hayatından çıkardığını da itiraf eden Yerlitaş, artık ekranlara dönmek istemediğini ve 4 kişinin hep yanında olduğunu açıkladı.

Nur Yerlitaş'ın açıklamalarından satırbaşları
● “Bir zamanlar ekran ve reklamların en çok kazanan yıldızıydım. Şöhret, para, güç, hırs o kadar boşmuş ki. Ama bunu sağlığımı kaybedince anladım. Doktor ‘beyninde tümör var’ deyince her şey anlamsızlaştı.”

● “Şimdi bana aylık 1 milyon lira verseler ekrana çıkmam. Net bir şekilde ‘Hayır’ derim, dönmem. Televizyon yıldızlığı bitti. En büyük isteğim bu hastalığı yenmek.”

● “Kendime hep kızıyorum. Neden 3 yıl yaptığım moda programında kendimi o kadar yordum, yıprattım, üzdüm, sıkıntıyı içime attım? Değer miymiş, asla! Başım ağrırdı, çekimler aksamasın diye ilaç alır geçiştirirdim.

Meğer hastalığın ilk işaretleriymiş. Tedavim sırasında hep bu aklıma geliyor. İhmal ne kötü şey.”

‘4 KİŞİ HEP YANIMDA’

● “İlk teşhisten bugüne kadar çok zor günler geçirdim. Hayatım sürekli film şeridi gibi gözümün önünden geçiyor. Kimseye kırgın değilim. Ama ciddi temizlik yaptım.”

● “Bir yılda 30 kişiyi hayatımdan çıkardım. Telefonlarını da sildim. Aralarında ünlüler de var. Bu zor süreçte Hülya Avşar, Tarkan, Ebru Gündeş, Sibel Can hep yanımdaydı. Tarkan’ın moral telefonlarını unutmam.”

● “Modada 30. yılımı doldurdum. Atölyemi bugünlere getirmek için gece gündüz çalıştım. Ailem ‘Kapatalım, en sevdiğin kent Milano’ya gidelim, dinlen’ diyor. Kabul etmedim.”

● “Ben zengin kocası sayesinde modacı olanlardan değilim. Sıfırdan bugüne geldim. Tedavi sırasında saçlarım, kirpiklerim gitti. Ama moralim yerinde. Çünkü sayıları az olsa da gerçek dostlarım yanımda.”

MÜGE DAĞISTANLI/ POSTA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.