Reynmen Altın Kelebek ödülünü çöpe attı! İrem Derici o paylaşıma olay yorum patlattı

Reynmen Altın Kelebek ödülünü çöpe attı! İrem Derici o paylaşıma olay yorum patlattı
Reynmen, 2020 yılında kazandığı Altın Kelebek ödülünü dahil birkaç ödülü çöpe attığı anları paylaşarak dikkat çekti. O anlar sosyal medyada gündem olurken İrem Derici'nin ödül töreniyle ilgili yaptığı olay yorum da gündem oldu.

Reynmen, 2020 yılında Altın Kelebek'te aldığı ödülü çöpe atarken paylaşım yaparak dikkatleri üzerine çekti. Kahkaha emojisiyle paylaşım yaparak ödül gecesini protesto eden Reynmen'in paylaşımına tepkiler yağdı. Reynmen ödül gecesine katılmasa da gündem olmayı başardı. Şarkıcı, Pantene Kelebek Ödülleri'yle ilgili paylaşım ve videolar yayınlamaya devam etti.

Ödül gecesinde sahne alan İrem Derici ise paylaşımlarla ilgi "Ay g.tüm" yorumu yazarak olay oldu. Şarkıcının yorumunu Sefo beğendi. Daha önce Reynmen'in aldığı ödül; 'En İyi Erkek Şarkıcı' ödülü bu yıl Edis'e layık görüldü.

Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde yaşananlar bu yıl da gündem oldu. Ödül konuşmaları alkışlananlar ve Ecem Erkek gibi linçe tutulanlar, şık bulunanlar ve rüküş bulunanlar, Cem Davran'ın 100. yıl konuşması, Melis Sezen'in "Bunu tutuyorum çünkü elimde" diyerek geçen seneye atıfta bulunması, Salih Bademci ve Ada Erma'nın kalpleri eriten konuşması, Madrigal grubunun Filistin açıklaması, Ecem Erkek'in sokak canlarına dikkat çekmesi ile bir süre daha konuşulmaya devam edilecek gibi..

Altın Kelebek Ödül töreni geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da gündeme damgasını vurdu. Sürpriz isimlerin ödül alması, fiyasko ödül konuşmaları daha neler neler...

Gecede, Cem Davran'la birlikte sunuculuğu üstlenen Çağla Şikel'in güzelliğiyse harika bir ayrıntı.

Çağla Şıkel ve Cem Davran'un sunumuyla düzenlenen gecenin sonlarına doğru Reynmen'den gelen bir paylaşım ortalığı epey hareketlendirdi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.