Şahangiller'den güzellik merkezi açıklaması "Böyle paralar kazanmak çok zor, yapamadık"

Şahangiller'den güzellik merkezi açıklaması "Böyle paralar kazanmak çok zor, yapamadık"
Sosyal medyada içerik üreten ve Şahangiller olarak bilinen Gönül ve Emrah Şahan çiftinden yakın zamanda açtıkları güzellik merkezi ile ilgili açıklama geldi. Açıklamada "Bu sektöre girişi yapıp hızla vazgeçtik" ifadeleri kullanıldı.

Son günlerde Dilan Engin Polat çifti sebebiyle vatandaşların gözü güzellik merkezleri işleten fenomenlerin çevrilmişti. Fenomenlerin kazandığı paralar ve lüks yaşamları herkesin dilindeyken dün yapılan iddialara göre 600 fenomen hakkında inceleme yapılacağı duyurulmuştu. Son olarak geçtiğimiz aylarda güzellik merkezi açan Şahangiller çiftinden de durumla ilgili açıklama yapıldı.

041020191729338298337.jpg

Sosyal medyada aileleriyle birlikte çektikleri eğlenceli videoları bulunan ve Şahangiller olarak bilinen Gönül ve Emrah Şahan çifti, sosyal medyadaki işlerinin haricinde kozmetik ve kokoreç işletmeleri bulunuyor. Geçtiğimiz aylarda işler büyütmek için güzellik merkezi projelerini hayata geçirmişlerdi. Şahangiller'den açtıkları güzellik merkezi ile ilgili Instagram hesapları üzerinden detaylı bir açıklama geldi.

"Böyle paraların kazanılması çok zor"

Gönül ve Emrah Şahan'ın sosyal medyadan yaptığı açıklamaya göre "Arkadaşlar sizler de fark etmişsinizdir 1 aydır güzellik salonu ile alakalı paylaşım yapmıyoruz. Biz de herkes gibi yüksek ciro yapan güzellik merkezlerini görüp bir hevesle bu ise atılmak istedik. Ama maddi gücümüz elvermediğinden yatırımcımız ile böyle bir projeye girdik. Ama maalesef 3,5 ay boyunca bu sektörde böyle paraların kazanılmasının çok zor olduğunu görüp sektöre tam manasıyla giremeden çıkmış olduk.

Bu süre içerisinde franchise isteyenler de oldu fakat daha biz kendi şubemizi kalkındıramamışken franchise vermek mantıksız diyerek kimseyi de sektöre sokmadık. İşi hakkıyla yapan bir sürü tanıdığımız var. Herkesi aynı kefeye koymamak lazım tabi ama biz bu ticaret işini beceremedik.

Şu an tek Şahangiller Kokoreç ve Hopylol Kozmetik işlerimize yoğunlaşacağız. Çok soran olduğu için toplu cevap vermek istedik." ifadelerine yer verdi.

İlgili Haberler

Kaynak:Nihan KONYALI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.