Baturay Özdemir Ölümlü Dünya 2’de

Baturay Özdemir Ölümlü Dünya 2’de
Ali Atay’ın merakla beklenen devam filmi Ölümlü Dünya 2’de ünlü stand up komedyeni Baturay Özdemir’in de rol aldığı fragman yayınlanınca ortaya çıktı.

Bugün ilk fragmanı yayınlanan komedi filmi Ölümlü Dünya 2’de sürpriz bir isim göze çarptı. Son dönemin yükselen stand up komedyenlerinden Baturay Özdemir’in filmde rol aldığı ortaya çıktı.

Ali Atay'ın yönetmenliğini yaptığı ve başrollerinde Feyyaz Yiğit, Ahmet Mümtaz Taylan, Doğu Demirkol, Sarp Apak, İrem Sak ve Alper Kul gibi isimlerin yer aldığı Ölümlü Dünya 2 filmi 1 Aralık günü sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Ölümlü Dünya 2'nin ilk fragmanı ise bugün tüm sosyal medya platformlarında yayınlandı. Yayınlandığı andan itibaren binlerce kişi tarafından izlenerek beğeni yağmuruna tutulan fragmanda yer alan bir sahne ise dikkat çekti.

Fragmanda tek bir karede son dönemin gözde komedyenlerinden bir ismin yer aldığı gözlerden kaçmadı. Baturay Özdemir'in Ölümlü Dünya 2 filminde rol aldığı böylece ortaya çıkmış oldu. Özdemir'in filmde hangi karaktere hayat verdiği ise henüz bilinmiyor.

batu.png

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.