Selen Görgüzel: Hamdi Alkan’ı aldattım ama…

Selen Görgüzel: Hamdi Alkan’ı aldattım ama…
Ünlü yönetmen Hamdi Alkan ile yaptığı evlilikle gündeme gelen şarkıcı ve oyuncu Selen Görgüzel’den şok itiraf!

Cansev Temuçin - Konuk olduğu programda çarpıcı açıklamalar yapan Selen Görgüzel, Hamdi Alkan ile biten evliliğine de değindi. Görgüzel’den çok konuşulacak bir aldatma itirafı geldi.

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Selen Görgüzel, YouTube’da yayınlanan ve Gökay Kalaycıoğlu sunduğu Haber Bahane programına konuk oldu. Programda kendisine yöneltilen sorulara içtenlikle yanıt veren Görgüzel, evlilikle ilgili düşüncelerini de dile getirdi. 8 yıl evli kaldığı Hamdi Alkan ile geçtiğimiz yıl ayrılan 44 yaşındaki Görgüzel, vücudunda en beğendiği yeri de açıkladı. Sunucunun kendisine yönelttiği "Vücudunda en güvendiğin yer neresi?" sorusuna, ünlü isim, "İnsanların en çok kalçama baktığını biliyorum, güzel olduğunu söylerler. Bir dönem kapatmak için çok uğraşıyordum. Allah o Jennifer Lopez'den razı olsun. O çıkıp gösterdikten sonra kalça moda olunca ondan sonra açmaya başladım. Kalçamda hiçbir estetik yok." yanıtını verdi. Görgüzel’in, sahnede iddialı kıyafet tercihleri ile de dikkat çektiği biliniyor.

selen-gorguzel.jpg

"Libidom yüksek değil"

Programda özel hayatına dair soruları da yanıtlayan Selen Görgüzel, sapyoseksüel olduğunu ve libidosunun yüksek olmadığını itiraf etti. Sözlerine, “Bakma öyle Jennifer Lopez gibi olduğuma. Benim eril enerjim yüksektir. İlişkilerde baskın biriyim. Kendine güveni olan biriyim.” diyerek devam eden Gözgüzel’in aldatmaya dair açıklamaları ise olay yarattı.

"Hamdi'yi düzenli olarak aldattım"

Selen Görgüzel’ün program esnasında, “Çapkın bir kadınım ama göz çapkını" demesi üzerine sunucu kendisine "Hamdi Alkan'ı aldattın mı?" sorusunu yöneltiyor. Büyük bir içtenlikle soruyu yanıtlayan Görgüzel ise soruya cevaben, "Hamdi'yi düzenli olarak aldattım. Ama gözle." diyerek büyük olay yaratıyor. Açıklamanın devamında, “Evet ama gözle. Yakışıklı çocuk geçtiğinde bütününe bakarım. Hamdi'yi düzenli olarak aldattım. Hamdi'ye de hep bakıyordum. Güzel kadına, eve, arabaya ve çiçeğe bakarım.” ifadelerini kullanan Görgüzel, beğendiği insanları eski eşi Hamdi Alkan’a da gösterdiğini söyledi. "Eski eşime ne kadar yakışıklı adam baksana diyordum. Benim içim ve dışım birdir." dediğini aktaran Görgüzel’in bu itirafları gündeme bomba gibi düştü.

"Önceki eşim çok aldattı"

Konuşmanın bir yerinde Selen Görgüzel, Hamdi Alkan’ın kendisini aldattığını düşünüp düşünmediği sorusuna ise “'Bildiğim kadarıyla hayır. Aldattıysa da Allah belasını versin. Aldattıysa da kendisini aldatmıştır ama önceki eşim çok aldattı.” yanıtını veriyor.

Selen Görgüzel’in bu itiraflarına Hamdi Alkan cephesinden yanıt gelip gelmeyeceği merak ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.