Serdar ortaç yeni bir yayın açarak kendini savundu

Serdar ortaç yeni bir yayın açarak kendini savundu
Uygunsuz konuşmaları nedeniyle TikTok’tan kısıtlama alan Serdar Ortaç yeni açtığı yayında ilaç ve hastalık etkisi altında olduğunu söyledi.

Ünlü sanatçı Serdar Ortaç son günlerde kadınları hedef alan sözleri ve uygunsuz konuşmaları nedeniyle tepkilerin odağı haline geldi. TikTok’ta açtığı yayınlarda uygunsuz ifadeleri nedeniyle TikTok tarafından kısıtlama alan Serdar Ortaç en son açtığı yayında sarf ettiği sözlerinin nedenini açıkladı. "İki şişe alkol, 10 tane ilaç içmiştim. Orada ben değilim yani, bir hastalık. Benim eşekliğim.” İfadelerini kullandı.

Annesi de tepki gösterdi

Serdar Ortaç açtığı yayınlarda uygunsuz konuşmalarını, "Sinir krizi geçirdim abi, oradaki ben değilim. İki şişe alkol, 10 tane ilaç içmiştim. TikTok'u ben nasıl kapatacağım abi? Onu devlet yapar inşallah. Bir hastalık, MS, içki. Benim suçum yayın yapmak ve yaparken de içki içmek. Benim eşekliğim" ifadeleriyle savundu. Ortaç küfürlü konuşmalarına annesinin de tepki gösterdiğini açıkladı.

Eski eşinin altınlarını bozdurmuş

Geçtiğimiz günlerde Chloe Loughnan eski eşi Serdar Ortaç ve evliliği hakkında katıldığı Youtube kanalında ilginç açıklamalar yaptı. Serdar Ortaç ve eski eşi Chloe Loughnan evliliklerini 4 sene önce sonlandırmış olmalarına rağmen Serdar Ortaç eski eşini dilinden düşürmüyor. Açtığı TikTok yayınlarında ve konserlerinde eski eşi Chloe Loughnan ile ilgili açıklamalar yapmaya devam ediyor.

Chloe Loughnan eski eşinin yaptığı açıklamaların doğru olmadığı ve kendisinin suçlu göründüğünü söyleyerek bu konuya açıklık getirmesi gerektiğini dile getirdi. Aşık olarak evlendiğini ama evliliği süresince ciddi zorluklar yaşadığını söyleyen Loughnan, evliliğinin dışarıdan göründüğü gibi güzel olmadığını anlattı. “Serdar Ortaç kumarı benden daha fazla sevdi. Altınlarım ile kumar oynuyordu.“ dedi. Çocuk sahibi olmadığını söyleyenlere yönelik çocukları çok sevdiğini söyleyen Chloe Loughnan, böyle bir ortamda çocuk doğuramazdım.” ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.