Şeyma Subaşı'nın sevgilisi Acun'u mu kıskandı? Tüm fotoğrafları sildi

Şeyma Subaşı'nın sevgilisi Acun'u mu kıskandı? Tüm fotoğrafları sildi
Boşandığı günden bu yana gündemden düşmeyen Şeyma Subaşı'nın Acun Ilıcalı ile olan fotoğraflarını kaldırması, yeni bir ilişkiye başladığı iddia edilen DJ sebebiyle olduğu öne sürüldü.

Boşanması ve kazandığı nafaka ile Türkiye'nin gündeminde her gün kendine yer bulan Şeyma Subaşı, eski eşine dair tüm fotoğrafları Instagram hesabından sildi. DJ Guidio Senia ile yeni bir aşk yaşadığı öne sürülen genç kadının bu hareketi tartışmaları da beraberinde getirdi. Peki Şeyma'nın sevgilisi Acun'u mu kıskandı?

Attığı her adımla ve yaptığı açıklamalarla magazin gündeminde kendisine yer bulan Şeyma Subaşı Instagram'ın en aktif isimlerinden biri. Dünyayı dolaşırken yaptığı paylaşımlarla sürekli gündem olan Subaşı, Meksika Tulum’daki tatili sırasında İtalyan bir DJ ile yakınlaşmış ve yeni aşka da yelken açmıştı. Subaşı bu sefer de yaptığı bir hareketle gündem oldu.

Acun kaldırmadı
Subaşı bu defa sosyal medya hesabında bir temizliğe girişti ve eski eşi Acun Ilıcalı ile birlikte çekilmiş olduğu bütün fotoğraflarını sildi. Acun’un sayfasında ise ikilinin eski fotoğrafları duruyor.

Sevgilisi kıskandı!
Subaşı'nın bu hareketi, "Yeni sevgilisi Acun'u kıskandı" yorumlarının yapılmasına neden oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.